صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۲ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۰

موج زمستانی کووید-۱۹ همچنان ادامه دارد/ ضرورت انجام آزمایش توالی ژنومی برای افراد مبتلا به اُمیکرون

موج زمستانی با افزایش شدید موارد ابتلا به کووید-۱۹، همچنان در سراسر کشور ادامه دارد.
کد خبر : 638084

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از «ایت دیس نات دت»، با افزایش شدید موارد ابتلا به کووید-۱۹، موج زمستانی همچنان در سراسر کشور ادامه دارد. تا به امروز، «نیویورک تایمز» بیش از ۷۰ میلیون مورد ابتلا در ایالات متحده گزارش کرده است. همچنین آمار بالایی از مرگ بر اثر کووید-۱۹ گزارش شده است. در حالی که کارشناسان امیدوارند این افزایش به‌زودی کاهش یابد، در حال حاضر رعایت اقدامات احتیاطی و محافظت از خود در برابر ابتلا به کووید-۱۹ضروری است. علائم کووید-۱۹ در حال حاضر گلودرد و سردرد است. متخصصان می‌گویند متاسفانه علائم اُمیکرون می‌تواند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد و اغلب شبیه علائم سرماخوردگی یا آنفلوانزا است.


شایع‌ترین علامت اولیه که در مورد آن می‌شنویم گلودرد یا خراشیدگی، درد عضلانی و احتقان است. با توجه به این‌که آزمایش در حال حاضر دشوار است، اگر علائمی دارید که به نظر می رسد اُمیکرون است، فرض کنید آن را دارید و تا زمانی‌که بهبود نیافته‌اید در خانه و دور از دیگران بمانید. به گفته متخصصان تست‌هایی که به صورت عمومی در دسترس هستند، به سادگی به افراد می‌گویند که آیا کووید دارند یا خیر. برای تعیین این‌که افراد آیا به اُمیکرون یا دلتا یا نوع دیگر مبتلا هستند یک نوع خاص از آزمایشی به نام "توالی ژنومی" ضروری است. این آزمایش فقط در آزمایشگاه‌های تخصصی انجام می‌شود.


کووید-۱۹ در بسیاری از افراد علائم خفیف ایجاد می‌کند و می‌توان آن را با داروهای سرماخوردگی و تب بدون نسخه درمان کرد. افرادی که در معرض خطر ابتلا به بیماری شدیدتر ناشی از کووید-۱۹ هستند، مانند افراد بالای ۶۵ سال، باید با پزشک خود درباره درمان‌های دیگر، مانند آنتی‌بادی‌های «مونوکلونال» یا داروهای جدید خوراکی صحبت کنند.


انتهای پیام/۳۰۰۴/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر