صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۰ - ۲۰ دی ۱۴۰۰
هفته پژوهش ۱۴۰۰(۱۷۷)/ یحیایی در گفت‌وگو با آنا عنوان کرد؛

افزایش اثربخشی و کاهش اثرات جانبی شیمی‌درمانی با نانوذرات

مسئولان از احوال پژوهشگران و محققان غافل نشوندرئیس دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود گفت: اثربخشی داروها را می‌توان با اتصال نانوذرات به آنها، افزایش داد و دُزهای مصرفی آنها را نیز کمتر و پراثرتر کرد.
کد خبر : 632033

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ بهروز یحیایی، استادیار و عضو هیئت علمی تمام‌وقت دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود و رئیس مرکز تحقیقات نانوذرات بیولوژیک در پزشکی این واحد دانشگاهی است.


او پژوهشگر برتر کشوری دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۳۹۸ و پژوهشگر برتر استانی در سال‌های ۱۳۹۵ و ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ بوده و این عنوان‌ها را با توجه به کسب امتیازهای پژوهشی متعدد ازجمله تعداد مقالات بین‌المللی، ملی و سوابق علمی پژوهشی مرتبط و امتیازات لازم که در انتخاب پژوهشگر برتر اهمیت دارد به‌ دست آورده است.




بیشتر بخوانید:


بیانیه گام دوم انقلاب چراغ راه عرصه پژوهش و فناوری


لزوم افزایش تعامل حوزه پژوهش کشور با مجامع علمی دنیا


از ثبت ۹ ژن و ۶ سویه باکتریایی تا چاپ و انتشار ۳۵ مقاله




پژوهشگر برتر هفته پژوهش ۱۴۰۰ استان سمنان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در شاهرود در تشریح تازه‌ترین موفقیت‌های علمی و پژوهشی خود اظهار کرد: پژوهش‌های این‌جانب و همکارانم در حوزه نانوفناوری پزشکی با هدف بررسی توانایی اتصال نانوذرات طلا، نقره و آهن مغناطیسی تولیدشده به روش بیولوژیک به برخی از داروهای شیمی‌درمانی رایج در یک مرحله و بدون نیاز به مواد شیمیایی اتصال‌دهنده هستند. با اتصال نانوذرات به داروها، می‌توان اثربخشی آنها را افزایش داد و دُزهای مصرفی آنها را نیز کمتر و پراثرتر کرد.


نانوذرات به روش‌هایی غیر از بیولوژیک قابل تولید هستند


وی افزود: نانوذرات به روش‌هایی غیر از بیولوژیک نیز قابل تولید هستند؛ اما تولید آنها به روش بیولوژیک علاوه بر غیر سمی شدن آنها می‌تواند با شرایط بیولوژیک سازگار بوده و این نوع از تولید نانوذرات به لحاظ اقتصادی نیز بسیار مقرون‌به‌صرفه هستند. علاوه بر این تولید آنها در سطح صنعتی نیز آسان‌تر است. امیدواریم که با افزایش دایره این تحقیقات بتوانیم در آینده برای کاهش اثرات جانبی داروهای شیمی‌درمانی و نیز افزایش اثربخشی آنها بیشتر بهره بگیریم.(بیشتر بخوانید)



رئیس دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود با برشمردن نقص‌ها و کمبودهای کنونی عرصه پژوهش و فناوری کشور و بایدها و نبایدهای این حوزه گفت: با توجه به مشکلات اقتصادی موجود و تحریم‌های متعددی که در سطوح مختلف و حتی علمی وجود دارد، امکان خرید بسیاری از مواد و وسایل مورد نیاز کاهش یافته و تقاضای پژوهشگر، حمایت‌های متعدد معنوی و مادی بوده تا بتواند اثربخشی تحقیقات خود را در جامعه وارد کند و گام کوچکی در حوزه تخصصی خود و نیز برطرف‌کردن نیازهای مرتبط بردارد.


یحیایی اضافه کرد: انتظار می‌رود مسئولان بالادستی هیچگاه از احوال پژوهشگران و محققان غافل نبوده و همیشه به روند تحقیقات آنان توجه داشته باشند و حتی به لحاظ معنوی نیز از آنان حمایت کرده و تلاش کنند تا با به‌کارگیری این تحقیقات در صنعت و جامعه برای به ثمر نشاندن نهایی نتایج پژوهش به پژوهشگر کمک و تعالی بخشند.




بیشتر بخوانید:


لزوم ساماندهی بخش خُرد و کلان نظام مدیریت پژوهش کشور


از تجاری‌سازی محصولات فناور تا نگارش ۵۰ مقاله با موضوع فناوری




شاخصه‌های رشد و توسعه پژوهش در کشور


وی درباره شاخص‌های رشد و توسعه عرصه پژوهشی کشور بیان کرد: از مهم‌ترین شاخصه‌هایی که می‌تواند در رشد و توسعه پژوهش در کشور حائز اهمیت باشد؛ نخست شناسایی و توجه به پژوهشگرانی بوده که به‌صورت کاملاً ناشناخته در همه نقاط علمی مشغول تلاش هستند و دوم بها دادن به تحقیقات بنیادین و پایه‌ای است که نیاز به فراهم‌سازی بستر مناسب برای صنعتی و تجاری شدن دارد، این بسترسازی در گرو ارتباط برقرار کردن بین پژوهشگر و دست‌اندرکاران جامعه و صنعت و تجارت بوده تا از نتایج تحقیقات علمی بهره حداکثری پدید آورند.


رئیس دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود عنوان کرد: از اینکه به تحقیقات و پژوهش توجه کافی وجود دارد، سپاسگزاری می‌کنم و آرزو دارم روند پیشرفت طوری مهیا شود که هر محقق و پژوهشگری بتواند همه امکانات و نیازهایی که در تفکر و علایق خود تصور می‌کند در دسترس داشته باشد که قطعاً این مهم سبب افزایش بیش‌ازپیش توسعه علمی، اجتماعی و اقتصادی کشور و جامعه دانشگاهی خواهد شد و رشد صعودی و پیشرفت همه‌جانبه در آن جامعه حاصل می‌شود.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر