صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۰ - ۲۵ آبان ۱۴۰۰
پژمان مطرح کرد؛

دست‌های خالی صنعت بازی با مهاجرت نیروهای نخبه

مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای گفت: یکی از مشکلات اساسی این صنعت در کشور، مهاجرت نیروهای متخصص و نخبه است که دست این صنعت را از نظر نیروی انسانی خالی کرده است.
کد خبر : 621697

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، صادق پژمان در آیین اختتامیه جشنواره بازی‌های واقعیت افزوده و واقعیت مجازی که بعد از ظهر امروز در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد، اظهار کرد: صنعت بازی‌های دیجیتال پتانسیل‌های فوق‌العاده‌ای در ابعاد فرهنگی و اقتصادی ایجاد می‌کند که از نخبگان و سیاست‌گذاران انتظار می‌رود نسبت به این مهم اهتمام داشته باشند.


وی افزود: درآمد بازار صنعت بازی ارقام بسیار بزرگی را در دنیا ثبت کرده است که نشان از یک تغییر دیدگاه اساسی در داخل کشور دارد. مسائل جدید با ابداعات جدید قابل حل است. صنعت بازی عملکردهای بسیاری در حوزه‌های آموزش و سلامت داشته که این دغدغه باید به سیاست‌گذاران و مسئولان منتقل شود.


مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای تصریح کرد: یکی از مشکلات محوری و مهم پیشِ روی این صنعت در داخل کشور، نیروی انسانی متخصص و نخبه است که متأسفانه با مسئله مهاجرت این نخبگان مواجه‌ایم. در راستای تربیت نیروهای متخصص و نخبه، وزارت آموزش‌وپرورش و وزارت علوم این وظیفه خطیر را بر عهده دارند و باید در این زمینه اقدامات مؤثری صورت گیرد.


پژمان در پایان خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری در این اکوسیستم باید مدنظر قرار گیرد. امروزه اکثریت مردم دسترسی به گوشی هوشمند داشته و کسی پیدا نمی‌شود که با بازی‌های موبایل آشنایی نداشته باشد. این مسئله نشان از آن دارد که سرمایه‌گذاری در این حیطه بازدهی بسیاری دارد. با بررسی آثاری که در ژانرهای مختلف در این جشنواره دیده شدند، پتانسیل‌های موجود این حوزه در عرصه‌های آموزش و تغییر رویکردهای کلاسیک به آموزش، اقتصاد، فرهنگ و سلامت کاملاً دیدنی است و این دغدغه باید در سطح نخبگان و سیاست‌گذاران پیگیری شود.


انتهای پیام/۴۱۴۴/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر