صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۲۸ - ۰۳ اسفند ۱۳۹۹
خنیفر:

برای رسیدن به استاندارد مطلوب نیاز به ۲۰۸۰ هیئت علمی داریم

رئیس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به بازنشستگی معلمان و کمبود معلم در سال های آتی گفت: دانشگاه فرهنگیان برای رسیدن به استاندارد مطلوب نیاز به ۲۰۸۰ هیئت علمی دارد.
کد خبر : 565757

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حسین خنیفر، رئیس دانشگاه فرهنگیان، در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه که با حضور  علی خاکی‌صدیق، معاون آموزشی وزارت علوم، حقیقات و فناوری  برگزار شد، با اشاره به ماموریت و ویژگی‌های دانشگاه فرهنگیان به بیان برنامه‌های حال حاضر و فعالیت‌های پیش رو پرداخت.


وی ضمن قدردانی از اقدامات و حمایت وزیر و مدیران وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای تقویت دانشگاه‌ها بالاخص این دانشگاه ابراز امیدواری کرد: با تلاش‌ها و اقدامات معاونت‌های مختلف و برداشتن گام‌های بلند در راستای اهداف بتوانیم پاسخگوی نیاز جامعه به معلم باشیم.


خنیفر به ارتقا و افزایش زیرساخت‌های آموزش مجازی در دانشگاه در شرایط کرونایی و نیاز به آموزش‌‌‌های مجازی دانشجومعلمان اشاره کرد.


وی همچنین با بیان بازنشستگی معلمان و کمبود معلم در سال‌های آتی و ضرورت تامین منابع انسانی معلم خاطرنشان کرد: در همین راستا دانشگاه فرهنگیان برای رسیدن به استاندارد مطلوب نیاز به ۲ هزار و ۸۰ هیئت علمی دارد.


رئیس دانشگاه فرهنگیان، تعیین نیاز، برگزاری آزمون، پذیرش و گزینش دانشجو معلمان را برعهده آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان را مسئول آموزش آنان دانست و گفت: دانشگاه فرهنگیان تلاش می‌‌کند تا فاصله موجود برای تامین معلم را طی کرده و  برای تربیت معلم مطابق با سیاست‌ها و روش‌های وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اقدام کند.


وی همچنین در ادامه به ۳ طرح ۳۱-۳۱  (۳۱موزه تربیت معلم در ۳۱ استان)، طرح ۳۱ مجلد (تاریخ تربیت معلم و بزرگان هر استان) و بازنگری و ایجاد رشته ها در دانشگاه تاکید کرد.


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر