صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۹ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۹
وزیر آموزش و پرورش:

مصدومیت معلمان بر اثر برخورد صاعقه با کانکس در کنگرستان یک حادثه است! /داوری در مورد استقبال خانواده‌ها از بازگشایی مدارس نیاز به زمان دارد

وزیر آموزش و پرورش در واکنش به مصدومیت معلم‌ها به دلیل برخورد صاعقه با کانکس در کنگرستان گفت:این یک حادثه بود و ممکن است در هرزمانی و در هر نقطه از کشور چنین حادثه ای اتفاق بیفتد.
کد خبر : 558854

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محسن حاجی میرزایی در هجدهمین نشست گفت‌وگوی هفته وزارت آموزش و پرورش که با حضور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد، با بیان اینکه آموزش و پرورش یک نهاد بزرگ است و فصل مشترک زیادی با جامعه، دستگاه‌ها و نهادهای مختلف دارد، گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران یکی از همین مجموعه‌ها است که فصل مشترک زیادی با آن داریم.


وی افزود: از یک سو فرهنگیان یکی از جامعه ایثارگران هستند چه در دوران دفاع مقدس و چه سال های پس از آن همواره در توسعه و ترویج  فرهنگ ایثار و پایبندی به این فرهنگ پیشگام بوده است. بیش از ۴۰ هزار شهید فرهنگی نشانه ای است از آنکه این نهاد به این فرهنگ تعلق دارد.


وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه حوزه تربیت ایثارگران و مدارس شاهد یکی از موضوعات مشترک میان ما و بنیاد شهید است گفت: در این باره در جلسه امروز صحبت شد و بر بهبود وضعیت این مدارس و تقویت کیفی آنها نیز تاکید شد. همچنین درباره املاک و مدارس نیز گفتگوی خوبی انجام شد و روی چارچوب تفاهم کردیم و در اجرا هم کارگروهی کار را پیش خواهد برد و تصور نمی‌کنم مشکل حادی در این زمینه وجود داشته باشد.


حاجی میرزایی در پاسخ به پرسش دیگری درباره میزان استقبال خانواده از روزهای ابتدایی بازگشایی مدارس و نحوه نظارت‌ها گفت: هنوز زود است که درباره این تصمیم داوری کنیم. در پایان این هفته یک گزارشی از مجموعه استان‌ها و شهرستان‌ها خواهیم گرفت تا ببینیم وضعیت چگونه بوده است. حتما اطلاع رسانی خواهیم کرد. البته خبرهای پراکنده ای از کشور داریم و فعالیت های آموزشی در  جریان است و برخی خانواده‌ها تمایل داشتند فرزندشان آموزش حضوری ببیند اما آمارگیری کلی را پایان هفته انجام می دهیم.


وی ادامه داد: تا اکنون که گزارشی از ابتلا به کرونا نداشته‌ایم و اعلام نظر در این باره هم هنوز زود است. دستورالعملی را وزارت بهداشت ابلاغ کرده و ما موظف به اجرای دقیق آن هستیم و به مدیران مدارس تاکید کردیم مراقبت لازم را انجام دهند. از خانواده‌ها هم درخواست کردم خودشان هم به مدرسه سر بزنند و مطمئن شوند برنامه مراقبت های ما چگونه است.


وزیر آموزش و پرورش درباره استخدام معلمان حق‌التدریسی و نهضتی گفت: مشمولان قانون که اکنون کاملا روشن شده و مشخص است که در تمام استان‌ها چه کسانی مشمول می شوند. در قانون آمده همه ساله و تا پایان برنامه ششم توسعه به میزان ردیف و بودجه ای که اختصاص می یابد، باید جذب صورت بگیرد.


وی افزود: ردیف اختصاص یافته برای امسال ۲۵ هزار و ۵۰۰ نفر است که به ترتیب از بالاترین امتیاز جذب شده اند. برای مابقی هم از سازمان اداری استخدامی خواسته‌ایم مجددا ردیف اختصاص بدهند. پیگیری خواهیم کرد و طبق قانون باید تا پایان سال به استخدام در بیایند و به این ترتیب پرونده این مصوبه بسته خواهد شد.


حاجی میرزایی در واکنش به حادثه ناشی از صاعقه و رعد و برق و اصابت آن به یک کانکس در کنگرستان که منجر به سوختگی ۳ معلم شده بود گفت: این یک حادثه بود و ممکن است در هرزمانی و در هر نقطه از کشور چنین حادثه ای اتفاق بیفتد. ما اولویت اولمان این است که همه دانش آموزان از امکان آموزش برخوردار باشند حتی اگر در چادر یا کانکس و واحد استیجاری است. در درجه اول باید اطمینان یابیم هیچ دانش آموزی از آموختن محروم نخواهد شد؛ در گام دوم باید برای اصلاح فضای آموزشی اقدام کنیم.


وزیر آموزش و پرورش در پایان یادآور شد: متناسب با اعتباراتی که داریم و در مقایسه با گذشته چهار برابر شده است و دولت اعتبارات خوبی را به توسعه فضاهای آموزشی اختصاص داده؛ تلاش می کنیم فضاهای آموزشی را  بهبود دهیم. سال گذشته و امسال تمام مدارس خشت و گلی را جمع آوری کردیم و مدارس کانکسی و سنگی کاهش یافته و به تدریج متناسب با اولویت ها پیش می رویم. همچنان ۲۲ درصد از فضاهای آموزشی نیازمند توجه ویژه است و یا باید روی مقاوم سازی آنها کار شود یا روی بازسازی مجدد که جزو اولویت های ماست.


انتهای پیام/4158/


انتهای پیام/

ارسال نظر