صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۹ - ۰۵ دی ۱۳۹۹

آیندهٔ چند تریلیون دلاریِ مهندسی ژنتیک / بحران کرونا فرصتی برای پذیرش نوآوری‌های پزشکی است

گفته می‌شود مهندسی ژنتیک و اصلاح ژن صنعتی، بازار تریلیون دلاری در آینده است، درحالی که واکسن کووید نیز با استفاده از همین فناوری‌ها ساخته شده است.
کد خبر : 551245

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، گفته می‌شود که مهندسی ژنتیک و اصلاح ژن صنعتی با بازار تریلیون دلاری در آینده است، درحالی که واکسن کووید نیز با استفاده از همین فناوری‌ها ساخته شده است.


 فکر می‌کنید بزرگترین پیشرفت مالی آینده در این حوزه از کجا می‌آید؟


پرفسور زیو روتس‌تین،‌ سازمان پزشکی حدثه (حداصّح) در پاسخ می‌گوید:‌ «ژنومیک. تمام واکسن‌هایی تولید شده برای کووید-۱۹ بر اساس فعالیت کریسپر (CRISPR) ژنومیک ساخته شده و شرکت‌های فایزر و مدرنا با شناخت و درک از آر‌ان‌ای انسان واکسن‌هایشان را ساخته‌اند.»


دکتر منال تریام در این باره گفت: ‌«ما این فناوری را چارهٔ مهار بسیاری از بیماری‌ها در آینده می‌دانیم، نه فقط همه‌گیری‌، بلکه بیماری‌های مُزمن. توانایی درکِ اینکه طرح ژنتیکیِ اجتماع نسبت به هر ویروس یا باکتری چه واکنشی نشان می‌دهد، برای پیشبینی نتیجه و تأثیر هر بیماری یا همه‌گیری بسیار مهم است. بنابراین کار ژنومیک چیست؟ ژنومیک پایگاه اطلاعاتی لازم را برای ساخت طرح مدیریتی به ما می‌دهد و همچنین میانبری برای رسیدن به داروی خاص هر فرد در اختیارمان می‌گذارد. و آنگاه ما نه کلیّت آن بیماری را، بلکه هر فرد خاصی را علاج می‌کنیم که دچار آن بیماری شده است.»


چه چیزی لازم است تا فضا آماده بشود و شاهد پشتیبانی از نوآوری‌های پزشکی باشیم؟


آصاف بارنئا، مدیرعامل شرکت سانارا ونچرز می‌گوید:«در صورت رسیدن بیماری همه‌گیر بعدی باید آماده باشیم. فکر می‌کنم، آشکارا، استفاده از هوش مصنوعی دیجتال راهی برای وارد کردن فناوری‌های نو به حوزهٔ بهداشت و درمان خواهد بود. مدتی است که شاهد تغییر رویکرد عظیمی هستیم از پزشکیِ هزینه‌درقبال‌خدمت به‌سوی پزشکی عملکردمحور یا ارزش‌محور. و تمامی این تحولات در نهایت فضایی ایجاد می‌کند که به‌زعم من وضع مقررات تازه و تطابق با فن‌آوری را الزامی خواهد کرد و پزشکی ارزش‌محوری که اکنون می‌بینیم پزشکان و بیمارستان‌ها را وادار خواهد کرد تا فناوری‌های تازه را به‌کار بگیرند و نیز خود ما را به‌عنوان عامل بازار و سرمایه‌گذاری مجبور به عوض کردن مُدل تجاری خواهد کرد. بحران فعلی فرصتی برای پذیرش نوآوری‌های پزشکی است.»


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر