صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۴۶ - ۰۹ آذر ۱۳۹۹

با خوردن این خوراکی‌ها سرطان را از خود دور نگه دارید

پژوهشگر مرکز فدرال تحقیقات تغذیه و بیوتکنولوژی روسیه اعلام کرد بعرخی مواد غذایی از بدن در برابر تومور‌های سرطانی، محافظت می‌کنند.
کد خبر : 544508

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، ناتالیا دنیسووا، پژوهشگر مرکز فدرال تحقیقات تغذیه و بیوتکنولوژی روسیه اعلام کرد مواد غذا‌های حاوی آنتی اکسیدان به محافظت از بدن در برابر تومور‌های سرطانی کمک می‌کنند.


او توضیح داد: سلول به دلیل فرآیند اکسیداسیون در غشای خود، که می‌تواند تحت تأثیر اشعه، استرس و بسیاری از عوامل دیگر رخ دهد، شروع به فروپاشی می‌کند.


به گفته این متخصص، آنتی اکسیدان‌ها از این روند جلوگیری می‌کنند و از سلول‌ها محافظت می‌کنند، "یعنی نوعی اثر ضد توموری دارند. "


دنیسوا گفت: ویتامین‌های C ، E و همچنین بتاکاروتن آنتی اکسیدان‌های قوی هستند. از جمله روغن نباتی، به ویژه روغن آفتابگردان و آجیل سرشار از ویتامین E هستند. ویتامین C به مقدار زیاد در کیوی، گل رز، مویز سیاه و فلفل قرمز و همچنین سیب زمینی و پیاز یافت می‌شود.


به گفته این پزشک، گروه آنتی اکسیدان‌های ترپن و همچنین کاروتنوئید‌های موجود در آن وجود دارد که لیکوپن از جمله آنهاست. گوجه فرنگی سرشار از این ماده است. لیکوپن به ویژه برای مردان مهم است و خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می‌دهد.


سبزیجات و میوه‌های نارنجی و قرمز رنگ حاوی کاروتنوئید‌ها هستند و انواع مختلف کلم حاوی تیول‌ها (ترکیبات فیتو) دارند که برای پیشگیری از تومور‌های هورمونی مهم هستند.


سبزیجات همچنین حاوی پلی فنول و کپسایسین هستند، در حالی که قهوه و چای حاوی تانن هستند. چای سبز و همچنین سیب، آلو، تمشک و سایر توت‌ها سرشار از کاتچین هستند و لوبیا، غلات و کتان و دانه کنجد حاوی لینگالین است.


همچنین توت بنفش حاوی آنتوسیانین است؛ توصیه می‌شود توت را به فرنی اضافه کنید و برای ناهار سالاد بخورید.


طبق گفته دنیسوا، برخی از سبزیجات فرآوری شده از سبزیجات خام سالم ترند، مانند ترشی کلم که دارای ویتامین C و همچنین اسید لاکتیک زیادی است.


این متخصص تغذیه پیشنهاد کرد: میوه را به عنوان میان وعده عصرانه میل شده و برای شام یک خورشت گیاهی یا کلم بروکلی تهیه کنید. به آن‌ها می‌توانید ماهی دریایی بخارپز شده اضافه کنید که حاوی مقدار زیادی اسید چرب امگا است.


به گفته این متخصص، برای محافظت در برابر تومور‌ها نباید فقط یک نوع غذا را در رژیم غذایی گنجاند، چون فقط رژیم غذایی متعادل با مواد مختلف فعال بیولوژیکی از سرطان جلوگیری می‌کند.


به یاد داشته باشیم که غذا دارو نیست و فقط خطر ابتلا به بیماری را کاهش می‌دهد. علاوه بر این، برای پیشگیری از بیماری‌ها، لازم است که به طور منظم تحت معاینات پزشکی قرار گرفته و با پزشک مشورت کنید.


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر