صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۸ - ۰۷ آذر ۱۳۹۹

خواص معجزه‌آسای شلغم برای تقویت سیستم ایمنی بدن

یک متخصص تغذیه گفت: ویتامین c موجود در شلغم برای تقویت سیستم بدن در دوران اپیدمی کرونا نقش بسیار مهمی دارد.
کد خبر : 543874

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، شهاب اولیایی رژیم شناس و متخصص تغذیه گفت: شلغم از گیاهان ریشه‌ای و به رنگ‌های سفید و بنفش است. فیبر، گوگرد، پتاسیم، کلسیم و ویتامین c از جمله مواد تغذیه‌ای موجود در شلغم هستند که در بهبود سلامتی بدن نقش بسیار مهمی دارند.


او افزود: شلغم خوب باید دارای بافت محکم، پوست براق و شفاف باشد. ویتامین c موجود در شلغم به عنوان یکی از موارد دارای آنتی اکسیدان و افزایش تقویت سیستم ایمنی بدن به خصوص در شرایط اپیدمی ویروس کرونا محسوب می‌شود.


اولیایی بیان کرد: شلغم به دلیل وجود پتاسیم و ویتامین c در بهبود سلامت قلب، التهاب بدن، تقویت استخوان، ضد سرطان، سلامت پوست و مو، تقویت چشم و بینایی، درمان آرتروز و رماتیسم نقش بسیار مهمی دارد. با توجه به اینکه شلغم سرشار از فیبر و کم کالری است، می‌تواند برای کسانی که قصد کاهش وزن دارند بسیار مفید باشد.


اولیایی در ادامه افزود: شلغم به دلیل وجود ویتامین c ، آهن و آنتی اکسیدان‌هایی که به خود اختصاص داده است، برای سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار حائز اهمیت است.


شلغم را خام مصرف کنیم یا پخته؟


این متخصص تغذیه مطرح کرد: به طور کلی خواص سبزیجات زمانی بهتر حفظ می‌شود که آن‌ها را به صورت خام مصرف کنیم.


در واقع برخی ویتامین‌ها حین گرما و آب پز کردن از بین می‌روند؛ بنابراین اگر بتوانیم شلغم به صورت خام مصرف کنیم بهتر است، اما بخارپز کردن هم به عنوان بهترین سبک مصرف شلغم و دیگر سبزیجات محسوب می‌شود. البته شلغم خام برای کسانی که مشکل تیروئید دارند، تحت هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.


اولیایی در پایان تصریح کرد: ترکیب شلغم و عسل برای حفاظت از بدن در برابر بیماری‌های ویروسی بسیار مهم تلقی می‌شود.


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان


انتهای پیام/


انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه رژیم غذایی
ارسال نظر