صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۲ - ۱۶ آذر ۱۳۹۴
رئیس اداره سلامت روان وزارت بهداشت:

اختلالات انطباقی در دانشجویان غیر بومی شایع‌تر است

رئیس اداره سلامت روان وزارت بهداشت، عنوان کرد: اختلالات انطباقی در دانشجویانی که برای ادامه تحصیل به کلانشهرها از جمله تهران سفر می‌کنند، شایع‌تر است.
کد خبر : 54187

دکتر احمد حاجبی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی آنا با توجه به 16 آذر روز دانشجو، گفت: دانشجویان نیز می‌توانند مانند سایر اقشار جامعه دچار مشکلات روحی و روانی شود اما برخی مشکلات در دانشجویانی که برای ادامه تحصیل از شهرستان به کلانشهرها از جمله تهران می‌آیند شایع‌تر است.


رئیس اداره سلامت روان وزارت بهداشت، افزود: این دسته از دانشجویان به دلیل تغییر شرایط زندگی و استقلال دچار اختلالات انطباقی می‌‌شوند.


وی عنوان کرد: هر چه دانشجویان قبل از سفر به تهران آمادگی روانی داشته باشند این مشکل در آنها کم‌تر دیده می‌شود، هم چنین در این میان خانواده‌ها نقش بسزایی در بروز یا کاهش این مشکل در دانشجویان دارند.


حاجبی در ادامه گفت: اختلال انطباقی با تظاهرات افسردگی، اضطرابی و یا هر دو علامت به صورت همزمان بروز می‌یابد که این علائم در کیفیت تحصیلی دانشجویان نیز می‌تواند تاثیرگذار باشد.


رئیس اداره سلامت روان وزارت بهداشت، تصریح کرد: به دلیل پیشگیری از بروز این مشکل به خانواده‌ها توصیه می‌شود قبل از سفر فرزندشان به کلانشهرها از جمله تهران حتما به مراکز مشاوره مراجعه کنند تا دانشجو از نظر روحی و روانی آمادگی لازم را داشته باشد و همچنین توصیه می‌شود خانواده‌ها ادامه تحصیل فرزندشان در یک شهر دیگر را به عنوان استقلال کامل آنها تلقی نکنند و نقش نظارتی و حمایتی خود را حفظ کنند و به صورت مستمر با آنها در ارتباط باشند.


انتهای پیام/

ارسال نظر