صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۰ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۹

آموزش طرز تهیه انواع دسر خوشمزه با شکلات

چگونه با شکلات دسر های خوشمزه دست کنیم؟ درست کردن دسر شکلاتی با طعمی که شگفت زدتان میکند؛ دستورهای مربوط به دسر شکلاتی را در این خبر بخوانید.
کد خبر : 507047

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، دسر شکلات یک نوع دسر ساده است که می توانید انواع و اقسام مواد را به آن اضافه کنید. در ادامه طرز تهیه دسر شکلاتی خوشمزه را برای شما عزیزان آموزش خواهیم داد.


آموزش درست کردن دسر شکلات ساده


مواد لازم



  • شکلات تخته ای: 250 گرم

  • خامه: 300 گرم

  • شیر: 4 پیمانه

  • پودر ژلاتین: 3 قاشق سوپخوری


دستور تهیه: شیر را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود، سپس شکلات تخته ای خرد کرده و به آن اضافه کنید.


خامه و پودر ژلاتین را اضافه کرده و هم بزنید. زمانی که شکلات ها آب شد، زیر شعله را خاموش کنید. مواد را از صافی عبور داده و بگذارید کمی خنک شود. قالب مورد نظر را چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید و در یخچال بگذارید.


وقتی که دسر خوب بسته شد آن را در دیس پذیرایی بکشید و با خامه تزیین کنید.




بیشتر بدانید: طرز تهیه کوکی رژیمی ساده




نکته: مزه ی دسر به نوع شکلات بستگی دارد، پس می توانید شکلات را از نوع خوشمزه انتخاب کنید. اجازه ندهید این دسر موقع حرارت دادن، قل بزند چون سفت می شود.


ظرف سرو دسر را کمی خیس کنید تا در هنگام برگرداندن اگر دسر وسط ظرف نیافتاد با کمی تکان بتوان آن را جابه جا کرد.



دسر شکلات با وانیل


مواد لازم



  • شیر: 2 لیوان

  • پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری

  • شکر: 3 الی 4 قاشق غذاخوری

  • پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری

  • خامه: 100 گرم

  • شکلات تخته ای: 60 گرم

  • وانیل: به میزان لازم


دستور تهیه: ابتدا یک ژلاتین را با نصف لیوان آب جوش روی بخار کتری آب قرار دهید تا حل شود. پودر کاکائو را الک کنید تا گلوله‌ای در آن نباشد. شیر، شکر، پودر کاکائو را با یکدیگر مخلوط کرده و روی حرارت شعله اجاق گاز قرار دهید.


شکلات تلخ تخته‌ای را خرد کرده و به مواد اضافه کنید، سپس مخلوط را هم زده تا یک دست شوند. ژلاتین را اضافه کنید و دسر را از روی حرارت بردارید. زمانی که دسر خنک شد میتوانید خامه را اضافه کنید و بهم بزنید.


در آخر دسر را در قالب ریخته و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.



طرز تهیه دسر کرم شکلات


مواد لازم



  • شیر: یک لیوان

  • پودر کاکائو: 4 قاشق غذاخوری

  • شکر: 4 الی 5 قاشق غذاخوری


مراحل تهیه: پودر کاکائو را الک کنید تا گلوله ای در آن نباشد، سپس با شیر و شکر مخلوط کنید. مخلوط را روی حرارت قرار داده و دائم هم بزنید تا به غلظت برسد، سپس آن را از روی حرارت بردارید.


صبر کنید تا مخلوط کمی خنک شود بعد آن را در ظرف مناسبی ریخته و در یخچال قرار دهید. بعد از آنکه کرم خنک شد، برای طعم بهتر  می توانید مقداری خلال بادام بو داده شده یا فندق خرد شده به آن اضافه کنید.


دسر کرم رانورسه با شکلات


مواد لازم



  • تخم مرغ: 5 عدد

  • شیر: یک و یک چهارم پیمانه

  • پودر کاکائو: یک قاشق سوپخوری

  • وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری


نحوه درست کردن: ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید و سپس زرده‌های تخم مرغ را همراه با شکر و وانیل  بهم بزنید تا سفید و سفت شود.


پودر کاکائو را الک کنید تا گلوله ای در آن نباشد، سپس با شیر مخلوط کنید. نصف سفیده ‌های تخم مرغ را هم بزنید تا کاملا سفید شوند در گام بعدی شیر کاکائو را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.


شیر و زرده تخم مرغ را مخلوط کنید و سفیده تخم مرغ را نیز اضافه کنید.


مایه دسر شکلاتی را در یک قالب گود و نچسب بریزید و کرم رانورسه را در فر یا روی حرارت بخار کتری شعله بپزید.


برای تست آماده شدن دسر، یک خلال دندان یا چنگال در آن فرو کنید، اگر پخته باشد نباید چیزی به چنگال یا خلال دندان بچسبد.


برای سرو کردن دسر ابتدا صبر کنید تا خنک شود سپس آن را در ظرف مناسبی برگردانید.


درست کردن دسر شکلات رول


مواد اولیه لازم



  • بیسکویت ساده‌ی پودر شده:  یک بسته

  • مغز گردوی ریز خرد شده:  ۱۰۰ گرم

  • پودر کاکائو: دو قاشق غذاخوری

  • گلاب: نصف قاشق غذاخوری

  • شیر ولرم: یک چهارم فنجان

  • پودر نارگیل: ۱۰۰ گرم

  • پودر هل: نصف قاشق چای‌خوری

  • خامه‌ ی زده شده: به میزان لازم

  • کره ‌ی آب شده: یک قاشق غذاخوری

  • پودر قند: نصف پیمانه

  • ورقه ‌ی فویل: به میزان لازم


طرز تهیه: ابتدا در ظرف مناسبی، بیسکوییت‌ها، پودر کاکائو، مغز گردو، پودر هل و پودر قند را ریخته و به‌مدت چند دقیقه مخلوط کنید. کره‌ ی آب شده، شیر و گلاب را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری یکدست به‌دست آید.


نکته: در صورت خشک و شکننده بودن خمیر، مقدار بیشتری کره‌ی آب شده به آن اضافه کنید.


ورقه‌ ی فویل را به‌ شکل مستطیل 10×25 بریده و خمیر به‌دست آمده را در مرکز آن بریزید.


با دست فویل را به‌صورت لوله‌ی استوانه‌ای با ضخامت ۳ سانتی‌متر فرم داده و به‌خوبی دورتادور خمیر بپیچید بطوری که هیچ منفذی برای ورود هوا به داخل خمیر وجود نداشته باشد. مواد را به‌مدت زمان ۴۵ تا ۶۰ دقیقه داخل فریز قرار داده تا خود را به ‌خوبی بگیرد.


در آخر بعد از آماده شدن شکلات، آن را به‌اندازه ‌های دلخواه برش داده و در ظرف مناسبی چیده و با استفاده از خامه روی تمامی شکلات‌ ها را تزئین کنید.


دسر مینی شکلات‌ های فندقی


مواد لازم



  • شکلات تخته‌ای: ۲۰۰ گرم

  • فندق: به میزان لازم

  • پودر نارگیل: به میزان لازم

  • پودر پسته جهت تزئین


روش تهیه: شکلات های تخته ای را با استفاده از بخار کتری آب کنید و اجازه دهید کمی از دمای آن کاسته شود.


فندق‌ها را یکی ‌یکی در شکلات آب شده گذاشته و با وسیله‌ی مناسبی پس از گذشت چند دقیقه خارج کنید.


فندق‌های آغشته به شکلات را درون قالبی نچسب بگذارید و به‌مدت ۵ دقیقه در یخچال قرار دهید و فندق ها را از یخچال خارج کرده و با پودر نارگیل آغشته کنید.



دسر شکلات آلمانی بدون فر


مواد لازم (4 نفر)



  • بیسکویت بتی پور: ۱۰۰ گرم

  • کره: ۱۰۰ گرم

  • پودر کاکائو: یک چهارم پیمانه

  • شکر: نصف پیمانه

  • تخم مرغ: 1 عدد

  • پوست رنده شده پرتقال: نصف پیمانه

  • گردو خرد شده: نصف پیمانه


مراحل تهیه: کره را روی حرارت ملایم بگذارید تا  آب شود سپس پودر کاکائو را به آن اضافه کنید.


تخم مرغ و شکر را با هم زده و به کره و کاکائو اضافه کرده و هم بزنید. مواد را از روی حرارت برداشته و به آن گردو و بیسکویت و رنده پوست پرتقال را اضافه کنید.


نکته: اگر موادتان شل بود می توانید کمی بیسکویت پودر شده اضافه کنید و برای خوشکل شدن دسر موقع برش زدن می توانید کمی پسته نیز به آن اضافه کنید.


مواد را در 2 کیسه فریزر ریخته و بصورت استوانه ای خوب فشرده کنید و به مدت 3 ساعت در فریزر بگذارید. در موقع برش دادن دسر را در پودر نارگیل یا پودر پسته یا پودر بیسکویت بغلتانید.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر