صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۳۰ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۹

تشخیص سریع بیماری‌ها با تحلیل ژنومیک امکان‌پذیر شد

محققان موفق به توسعه الگوریتمی شدند که با تجزیه و تحلیل اطلاعات ژنتیکی، بیماری‌های فرد را تشخیص می‌دهد.
کد خبر : 504361

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دیجیتال ترندز، دانشمندان دانشکده پزشکی دانشگاه ویرجینیا الگوریتمی ساخته‌اند که می‌تواند بیماری‌های ژنتیکی را تشخیص دهد. این الگوریتم نه‌تنها می‌تواند به پزشکان و متخصصان کمک کند بلکه می‌تواند تشخیص بیماری‌ها را آسان‌تر و سریع‌تر کند.


البته در حال حاضر نمی‌توان از این الگوریتم استفاده کرد چراکه هنوز کامپیوتر قدرتمندی که این الگوریتم روی آن اجرا شود، ساخته نشده است. این الگوریتم طوری طراحی شده که اطلاعات ژنومیک فرد را تجزیه و تحلیل می‌کند و با سرعت بالاتری نسبت به کامپیوترهای فعلی تشخیص می‌دهد که فرد بیمار یا سالم است.


این الگوریتم براساس تغییرات ژنتیکی در ژنوم فرد بیماری‌ها را تشخیص می‌کند و با ارزیابی استعداد ژنتیکی فرد احتمال ابتلا به بیماری‌ها در آینده را نیز پیش‌بینی می‌کند. DNA و RNA فرد از نمونه خون وی استخراج شده تا توالی ژنتیکی آن مشخص شود، سپس این اطلاعات در اختیار الگوریتم قرار داده می‌شود تا بیماری‌ها را تشخیص داده شود و احتمال ابتلا به آنها پیش‌بینی شود.


فرایند تشخیص و پیش‌بینی شامل اسکن و بررسی ژنوم و ایجاد پایگاه اطلاعاتی سلولی برای پیش‌بینی بیماری‌ها می‌شود. این فرایند با روش‌های فعلی هفته‌ها و ماه‌ها زمان می‌برد اما الگوریتم جدید تنها طی چند ساعت نتیجه را مشخص می‌کند.


انتهای پیام/4021


انتهای پیام/

ارسال نظر