صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۵۳ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
استاد دانشگاه آقاخان پاکستان در نشست استپ مطرح کرد؛

اختلال کبدی ۲ تا ۱۱ درصدی بیماران مبتلا به کرونا

استاد دانشگاه آقاخان پاکستان در نشست استپ گفت: بین ۲ تا ۱۱ درصد بیماران مبتلا به کرونا با نوعی اختلال کبدی روبرو می‌شوند.
کد خبر : 490579

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، وسیم جفری، استاد دانشگاه آقاخان پاکستان، در نشست برنامه تبادل تجربیات علم و فناوری استپگفت: بین ۲ تا ۱۱ درصد این بیماران به‌ویژه در نوع شدید کرونا به اختلال کبدی روبرو می‌شوند. ریه‌ها و برونش‌ها در این‌ بیماری تحت تأثیر قرار می‌گیرند؛ دردهای عضلانی و کوفتگی از دیگر علائم بیماری است. باوجوداینکه تب در بعضی بیماران جزء علائم‌ بیماری است، بعضی دیگر اصلاً تب ندارند. همچنین کودکان معمولاً علائم خفیفی دارند و زنان حامله نسبت به بیماران هم‌سن خود علامت‌های بالینی شدید ندارند.


جفری افزود: قرنطینه ۱۴ روزه افرادی که با بیماران در ارتباط بوده‌اند، راهکار مناسبی برای جلوگیری از شیوع بیماری به شمار می‌آید. اگر افراد مبتلا به‌موقع گزارش‌شده و در قرنطینه قرار بگیرند، میزان شیوع کاهش می‌یابد.


وی در ادامه در مورد پلاسمادرمانی توضیح داد: نتیجه این درمان که در چین و بعضی کشورهای دیگر شامل پاکستان انجام‌شده در مورد همه بیماران یکسان نبوده و بعضی بهتر و سریع‌تر با آن بهبودیافته‌اند. همچنین،  بیمار بعد از ترخیص از بیمارستان باید دست‌کم، ۱۴ روز در قرنطینه خانگی بوده و از تجهیزات حفاظت پزشکی فردی مانند ماسک و دستکش استفاده کند.


انتهای پیام/4112/4021/


انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا
ارسال نظر