صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۷ - ۲۹ اسفند ۱۳۹۸

 توصیه‌هایی برای معلمان در شرایط پر استرس ناشی از ویروس کرونا +فیلم

باوجود شیوع کرونا ویروس در کشور، هنوز ارتباط میان دانش آموزان و معلمین تا حدود زیادی وجود دارد و معلمان می‌توانند هم‌زمان با پیگیری وضعیت درسی دانش آموزان در کاهش استرس و اضطراب آنان نقش داشته باشند.
کد خبر : 479127

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش‌وپرورش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، باوجود شیوع کرونا ویروس در کشور و با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته از طرف آموزش و پرورش هنوز ارتباط میان دانش آموزان و معلمین تا حدود زیادی وجود دارد و معلمان می‌توانند هم‌زمان با پیگیری وضعیت درسی دانش آموزان در کاهش استرس و اضطراب آنان نقش داشته باشند.


این روزها به خاطر اخبار نگران‌کننده و منفی ناشی از ورود کرونا به کشورمان حال خیلی از دانش آموزان مثل بزرگ‌سالان خوب نیست و نگران خودشان، دوستانشان و یا والدینشان هستند. توجه به این توصیه‌ها می‌تواند در کاهش تنش‌های روحی دانش آموزان مؤثر باشد.





 



  1. در این شرایط نسبت به تکالیف درسی، برگزاری امتحانات و حضوروغیاب با در نظر گرفتن شرایط روانی دانش آموزان و خانواده‌های آنان برنامه‌ریزی کنید.

  2. به همه دانش آموزان بگویید اگر نشانه‌هایی از استرس در خودشان دیدند نگران نباشند. چون این علائم نسبت به اخبار بدی که از گوشه و کنار دنیا می‌شنوند، طبیعی است.

  3. در صورتی که شدت استرس برای آن‌ها غیرقابل‌تحمل بود و دچار علائمی مثل تپش قلب شدید، اسهال، استفراغ، ترس از بیماری و مرگ، بی‌خوابی و کاهش اشتها شدند با پزشک، روان‌پزشک یا روانشناسان مراکز درمانی تماس بگیرید.

  4. اگر در فصل امتحانات هستید و دانش آموزان نگران نتیجه هستند به آن‌ها بگویید که سختی شرایط در نمره‌ها لحاظ می‌شود و یا بگویید فرصت جبران داده می‌شود.

  5. برای کاهش استرس دانش آموزان به والدین بگویید که بچه‌ها را در جریان جزئیات وقایع مثل تعداد مبتلایان و یا مرگ‌ومیر ناشی از بیماری کرونا قرار ندهند.

  6. تا حد امکان اخبار منفی را در حضور کودکان دنبال نکنند.

  7. برنامه‌های روزمره خانوادگی را حفظ کنند و نحوه مراقبت از خود را به کودکان آموزش دهند.

  8. برای حفظ سلامت روان و حفظ سلامت مغز از همه کودکان و بزرگ‌ترها بخواهید که هنگام خواب تلویزیون، تلفن همراه و شنیدن اخبار را کنار بگذارند.

  9. فراموش نکنید که با انجام هر یک از این اقدامات، می‌توانید از شدت استرس یا نگرانی‌ها کم کنید.

  10. مراقب خودتان باشید و از دیگران هم مراقبت کنید.


انتهای پیام/4145


انتهای پیام/

ارسال نظر