صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۱ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۸
رئیس ستاد اجرایی سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش:

تهدید آسیب سیل را به فرصت تعلیم و تربیت تبدیل می‌کنیم

رئیس ستاد اجرایی سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش گفت: با تقویت حس نوع‌دوستی و وطن‌دوستی در حادثه سیل اخیر جنوب کشور باید این تهدید را به فرصتی برای تعلیم و تربیت کشور تبدیل کنیم .
کد خبر : 467556

رضا مددی در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزش‌وپرورش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا؛ با اشاره به اینکه حوادثی مانند سیل و زلزله در کشور ما بسیار رخ می‌دهد، گفت: در این حوادث یکی از جاهایی که به‌سرعت تحت تأثیر قرار می‌گیرد فضای تعلیم و تربیت و مدارس و دانش آموزان ما هستند.


وی با اشاره به اینکه جامعه بزرگ ۱۵ میلیون نفری دانش آموزان و ارتباط گسترده با خانواده آنان از ظرفیت‌های مهم آموزش‌وپرورش است، افزود: در سیل اخیر جنوب و جنوب شرق کشور و در اتفاقات مشابهی که ابتدای سال در لرستان، خوزستان و گلستان رخ داد، مدارس کشور و دانش‌آموزان آسیب‌های جدی دیدند. سیاست وزارت آموزش‌وپرورش بر این است که در حوادث غیرمترقبه این‌چنینی بلافاصله وارد عمل شود و از همه ظرفیت‌های موجود فرهنگی، اجتماعی و امکانات موجود خود در سراسر کشور استفاده کرده و شرایط به وجود آمده در اتفاقات طبیعی را تبدیل به فرصتی برای تعلیم و تربیت کشور تبدیل می‌کنیم .


رئیس ستاد اجرایی سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش ادامه داد: از رهگذر این فعالیت‌ها تقویت حس نوع‌دوستی و وطن‌دوستی را دنبال کرده و تلاش می‌کنیم امکانات آموزش‌وپرورش کشور را برای رفع مشکلات مناطق آسیب‌دیده بسیج کنیم.


مددی با بیان اینکه تجربه کمک‌رسانی عمومی به مناطق آسیب‌دیده از حوادث غیرمترقبه بسیار ارزشمند است، افزود: در مورد سیل منطقه سیستان و بلوچستان، ستادی در وزارت آموزش‌وپرورش شکل‌گرفت و تقسیم‌ کاری بین همه معاونت‌های این وزارتخانه ایجاد شده است تا با بسیج همه امکانات از 31 استان در زمینهٔ آموزشی و پرورشی، سلامت، تجهیز امکانات، ساخت و تعمیر مدارس، کاستی‌ها و نواقصی که در سیستان و بلوچستان وجود دارد رفع شود.


مشاور وزیر آموزش‌وپرورش در پایان ابراز امیدواری کرد: با توجه به تجربه ارزنده‌ای که در اتفاقات قبل شکل ‌گرفته امیدواریم در این مرحله نیز کمک‌ها و امکانات چشم‌گیری برای این مناطق آسیب‌دیده  گسیل شود.


انتهای پیام/4145/


انتهای پیام/

ارسال نظر