صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۴ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۸
حسینی عنوان کرد:

نان، پنیر و دوغ، مهم‌ترین منابع دریافت نمک نهفته در سبد غذایی

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور گفت: نان، پنیر و دوغ مهم‌ترین منابع دریافت نمک نهفته در سبد غذایی ایرانیان هستند.
کد خبر : 396556

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا از وب‌دای سمنان، هدایت حسینی اعلام کرد: براساس نتایج مطالعات انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور؛ نان، پنیر و دوغ مهم‌ترین منابع دریافت نمک نهفته در سبد غذایی ایرانیان هستند.


وی با تأکید بر اهمیت پویش ملی کنترل فشار خون که از ۲۷ اردیبهشت تا ۱۵ تیر ۹۸ در کشور اجرا می‌شود، اظهار کرد: سرانه مصرف نمک طعام روزانه در ایران بیش از دو برابر مقدار استاندارد جهانی است که برای اجتناب و پیشگیری از بروز بیماری‌ها به ویژه پرفشاری خون باید این فرهنگ تغذیه‌ای در کشور اصلاح شود.


رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور افزود: نتایج مطالعاتی که اخیرا توسط این انستیتو درباره عوامل غذایی مؤثر بر افزایش فشار خون ناشی از دریافت نمک انجام شده حاکی از آن است که در سبد غذایی هموطنان ما بیشترین سهم دریافت نمک نهفته در مواد غذایی به نان، پنیر و دوغ اختصاص دارد.


حسینی با بیان نتایج این مطالعه گفت: براساس نتایج حاصل از این مطالعه حدود ۵۳درصد نمک دریافتی روزانه در سبد غذایی ایرانی‌ها از طریق نمک اضافه شده به غذا، ۵/۱۲ درصد از طریق نان، ۳/۵درصد از طریق پنیر، ۷/۴درصد از طریق دوغ و مابقی از طریق سایر منابع غذایی تأمین می‌شود.


نمکدان را از سفره‌ها حذف کنیم


وی با بیان این که سرانه نمک طعام روزانه دریافتی در ایران بیش از دو برابر میزان توصیه شده توسط مراجع علمی بین‌المللی است، تأکید کرد: برای پیشگیری و کنترل پرفشاری خون به هموطنان توصیه می‌شود از افزودن نمک به غذا از طریق نمکدان در سرسفره پرهیز کرده و حتی‌الامکان از محصولات لبنی و نان کم نمک استفاده کنند.


انتهای پیام/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر