صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۹ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸
طالب‌تاش خبر داد:

ارتقای رتبه دوفصلنامه مطالعات تاریخی قرآن و حدیث دانشگاه آزاد

رئیس پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دوفصلنامه مطالعات تاریخ قرآن و حدیث به‌دلیل رعایت استانداردهای پژوهشی رتبه علمی- پژوهشی دریافت کرد.
کد خبر : 379945

عبدالمجيد طالب‌تاش در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اظهار کرد: دوفصلنامه مطالعات تاریخ قرآن و حدیث، صحیفه مبین سابق به‌دلیل رعایت استانداردهای پژوهشی مورد نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موفق به دریافت رتبه علمی- پژوهشی شد و هم اکنون در فهرست نشریات معتبر وزارت علوم قرار گرفته است که در وبگاه مربوط به نشریات معتبر آن وزارتخانه قابل رؤیت است.


وی ادامه داد: دوفصلنامه مطالعات تاریخی قرآن و حدیث، نخستین مجله علمی-پژوهشی قرآنی دانشگاه آزاد اسلامی به شمار می‌آید و می‌تواند فرصت مناسبی برای اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی فراهم آورد و در زمینه تولید علم و نوآوری‌های پژوهشی در این دانشگاه اثرگذار باشد.


رئیس پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تأکید بر ارزش علمی این نشریه گفت: کسب این رتبه حکایت از حرکت شتابنده و رو به رشد فضای علمی و قرآنی دانشگاه آزاد اسلامی دارد که در راستای رویکرد جدید دانشگاه در حرکت متعالی خود به سوی دانشگاه تراز انقلاب اسلامی قابل تعریف است.


طالب‌تاش رسالت این نشریه را توسعه روش‌های پژوهش نوین در مطالعات قرآنی و حدیثی دانست و گفت: انتشار سخنان نو و ایده‌های جدید در مطالعات قرآنی و گسترش آموزه‌های قرآنی در میان دانشگاهیان و در مجامع علمی از جمله اهداف این نشریه است.


سردبیر دوفصلنامه مطالعات تاریخی قرآن و حدیث در خصوص روند کسب این رتبه علمی گفت: این نشریه که سابقه 15 ساله انتشار دارد در حدود 10 سال است که رتبه علمی-پژوهشی را از دانشگاه آزاد اسلامی دریافت کرده است و به همین لحاظ در میان دانشگاهیان نشریه‌ای معتبر و شناخته‌شده به شمار می‌آید و از کهن‌ترین نشریات علمی در میان نشریات مراکز آموزشی کشور است؛ هم‌اکنون لازم است از تلاش‌های زیرساختی قابل تقدیر و چندین ساله رؤسای قبلی پژوهشکده و به خصوص سردبیر پیشین نشریه سپاسگزاری کنم و خوشحالم که طی یک سال گذشته با تلاش‌ها و پیگیری‌های همکاران پژوهشکده قرآن و عترت و با حمایت بی‌دریغ رئیس دانشگاه و معاون فرهنگی و دانشجویی گام جدید و بزرگی برداشته شد و اعتبار علمی این نشریه مورد تأیید وزارت علوم نیز قرار گرفت.


این استاد علوم قرآن و حدیث در خصوص وضعیت و ساختار پژوهشکده گفت: پژوهشکده قرآن و عترت در سال 86 برای مدت دو سال موافقت اصولی از شورای گسترش وزارت علوم اخذ کرده است که به دلیل فعال‌نبودن گروه‌های پژوهشی نتوانسته  است در این مدت به وضعیت قطعی تبدیل شود. از این رو در دو سال گذشته با ابلاغ رئیس دانشگاه و همکاری واحدهای دانشگاهی تهران مرکزی، تهران شمال، کرج، شهرری، نجف‌آباد و گرگان با عضویت 16 نفر عضو نیمه‌وقت پژوهشی سه گروه پژوهش را فعال کرده و تلاش کردیم فعالیت‌های علمی پژوهشکده را ارتقا دهیم؛ در نتیجه ضمن انجام فعالیت‌های علمی اقدام به چاپ و انتشار چهار عنوان کتاب علمی کردیم. در نهایت مجموعه فعالیت‌های پژوهشکده را برای دریافت مجوز قطعی به وزارت علوم فرستادیم که به دلیل فاصله زمانی زیاد از صدور موافقت اصولی، کمیسیون مربوطه در اواخر سال 97 برای یک سال دیگر موافقت اصولی پژوهشکده را تمدید کرد.


وی ادامه داد: البته با توجه به آیین‌نامه جدید وزارت علوم دیگر نیازی به مجوز قطعی وزارت علوم نداریم؛ اما می‌بایست فعالیت‌های پژوهشی خود را ارتقا دهیم تا بتوانیم در انتهای سال رتبه خوب و مناسبی را از وزارت علوم دریافت کنیم.


رئیس پژوهشکده قرآن و عترت ضمن تأکید بر نقش بی‌بدیل دانشگاهیان در تولید علم و بهره‌برداری از آموزه‌های قرآن کریم در جهت پیشرفت علمی برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی از کلیه پژوهشگران و محققان دعوت کرد تا نتیجه پژوهش‌ها و تحقیقات علمی خود را مطابق با استانداردهای نشریه که در وبگاه اختصاصی درج شده و در قالب مقاله و در سطح علمی-پژوهشی با مشخصه نوآوری در مطالعات تاریخی قرآن و حدیث تنظیم و از طریق وبگاه به دبیرخانه نشریه ارسال کنند تا پس از طی مراحل داوری در صورت پذیرش نسبت به چاپ و انتشار آن اقدام شود.


وی در همین راستا اظهار امیدواری کرد که اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان انقلابی نیز بر تلاش‌های محققانه خود بیفزایند و بتوانند با ارسال مقالاتی با استانداردهای پژوهشی، از یک سو مقالات این نشریه را پربارتر کنند و از سوی دیگر زمینه ارتقای علمی خود را فراهم آورند تا بتوانیم روند رو به پیشرفت دانشگاه برای رسیدن به دانشگاه تراز انقلاب اسلامی یعنی دانشگاه اسلامی را تسریع کنیم.


انتهای پیام/4115/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر