برخی از آثار سینمایی ایران بومی و ایرانی نیستند
به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، رقیه محمدزاده در چهارمین کرسی آزاداندیشی رسانهای با عنوان «نئولیبرالیسم و اقتصاد سینما» که عصر امروز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزار شد، اظهار کرد: در سینمای ایران مشکل جدی وجود دارد که تعداد آثار ملودرام از فیلمهای دیگر بیشتر است. در سینمای ایران فراز و فرودهای زیادی در زمینه اقتصاد داشتهایم که در سالهای اخیر شاهد فروش فیلمهای فراوانی در زمینه طنز هستیم.
وی افزود: برخی از آثار سینمایی ایران از لحاظ فیلمنامه، بومی و ایرانی نیستند، چرا که محتوای این فیلمها متأثر از سینمای غرب بوده و ما این رویه را قبول نداریم.
مدیر گروه اقتصاد شبکه دو سیما بیان کرد: فیلم رحمان 1400 که توفیق شد، 22 میلیارد فروش داشت که باید بررسی کرد چرا این فیلم سینمایی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز گرفته است. این فیلم به لحاظ محتوایی استاندارد لازم سینمایی را ندارد و کارگردان به دلیل اینکه بتواند گیشه سینما را جذب و پول بیشتری کسب کند، فیلم رحمان 1400 را با ایرادهای فراوانی روی پرده سینما میبرد.
محمدزاده ادامه داد: علت اینکه مردم به فیلمهای سینمایی کمدی گرایش بیشتری دارند این است که به نشاط و شادی احتیاج دارند. در جامعه باید خنده، امید و نشاط تزریق شود.
وی عنوان کرد: سینماهای هالیوود و جشنواره کن چارچوبهای قانونمند خاصی دارند. قانون ممیزی در هالیوود بهطور ویژهای دنبال میشود. نباید برخی انتقاد کنند که چرا در ایران فیلمهای زیادی ممیزی میشود. در سینمای دنیا ممیزی وجود دارد و این کار بسیار درستی است.
مدیرگروه اقتصاد شبکه دو سیما در پایان خاطرنشان کرد: صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران از فیلمهای سینمایی ارزشی همیشه حمایت کرده و بهطور مکرر اینگونه فیلمها را بازپخش میکند. در زمینه اقتصاد سینما، سازمان صدا و سیما حمایتهای مختلفی از کارگردانان و سینماگران میکند. باید بخش دولتی و خصوصی دست در دست هم دهند و فکری جدی به حال اقتصاد سینما کنند.
انتهای پیام/4122/4118/
انتهای پیام/