صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۶:۴۰ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
چرخ دانشگاه/35؛

تولید دستگاه کنترل رطوبت و دما توسط فناوران دانشگاه آزاد رشت

فناوران دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان موفق به طراحی و تولید دستگاه کنترل دما و رطوبت شدند.
کد خبر : 373523

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، کاربردی کردن علوم دانشگاهی اکنون مهمترین شعار دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم است. محققان دانشگاه‌ آزاد اسلامی به‌ دنبال نتیجه بخش شدن تحقیقات و کسب درآمد از این طریق هستند. فناوران مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این مسیر دستاوردها زیادی را به دست آورده‌اند.


پرونده «چرخ دانشگاه» با هدف معرفی این دستاوردها به دنبال رساندن پیام موفقیت این پژوهشگران به مسئولان است تا شاید از این طرح، راهی برای استفاده بیشتر از این تحقیقات گشوده شود.


محمدعلی جوافشان در گفتگو با آنا با اشاره به طراحی و تولید دستگاه کنترل دما و رطوبت گفت: این دستگاه با قدرت 30 آمپر با تابلوی برق جداگانه برای محدوده کنترل دما از یک تا صد درجه سانتیگراد و محدوده کنترل رطوبت از یک تا 100 درصد طراحی شده است. کاربردهای این دستگاه در واحدهای مرغداری و مزارع کشت نشاء برنج بسیار فراوان بوده و نسبت به روش‌های سنتی کارآمدتر است.


سرپرست واحد فناور سازه‌های ارتباطی درباره صرفه اقتصادی محصول دانش‌بنیان تولید شده اظهار کرد: با توجه به نوسانات قیمت ارز در کشور، قیمت دستگاه کنترل دما و رطوبت یک چهارم نمونه‌های خارجی خود بوده و از لحاظ عملکردی با دقت بسیار بالایی همراه است.


جوافشان با اشاره به موانع مالیاتی موجود در زمینه فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان تصریح کرد: نبود هماهنگی‌های لازم بین مراکز رشد دانشگاه و نظام مالیاتی کشور موجب ایجاد اخلال در فعالیت‌های دانش‌پایه شده و واحدهای فناور نوپا در مواجهه با چنین مشکلاتی دیگر اشتیاق فعالیت در این عرصه را از دست می‌دهند.


وی از تجاری‌سازی و فروش این دستگاه در سالیان گذشته خبر داد و خاطرنشان کرد: بازارسازی و بازاریابی علمی، حرکت در مسیر کمک به محیط‌زیست و ایجاد اشتغال پایدار از جمله اهداف این واحد فناور به شمار می‌رود.


انتهای پیام/4107/4116/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر