صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۵ - ۰۸ فروردين ۱۳۹۸
محمودی در گفتگو با آنا:

بخشی از مشکلات اقتصادی مربوط به ناتوانی در مدیریت است

نماینده مردم شهریار، شهر قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی گفت: بخشی از مشکلات اقتصادی مربوط به ناتوانی در مدیریت بوده که البته برطرف‌شدنی است.
کد خبر : 369401

محمد محمودی شاه‌نشین در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا، در پاسخ به این پرسش که امسال با انتخابات مجلس و در کنار آن جنگ اقتصادی به سرکردگی آمریکا علیه ایران روبه‌رو هستیم، آیا می‌توان امیدوار بود که این انتخابات میدان اصلی کار نمایندگان را تحت‌الشعاع قرار ندهد؟ اظهار کرد: در بحث اقتصادی تاکنون بودجه کشور روی 2.7 میلیون بشکه نفت در روز بسته و قیمت موجود براساس دلار تعیین می‌شد. نرخ ارز نیز باثبات بود؛ اما بر اثر تحریم‌ها به‌یک‌باره همه چیز دگرگون شد. پیش‌بینی‌مان این است که بودجه روی بیش از یک میلیون بشکه نفت در روز بسته نشود.


وی افزود: البته این اتفاق خوبی است که بتوانیم به‌ یک‌باره 1.7 میلیون بشکه در روز از وابستگی بودجه به نفت کم کنیم. از طرف دیگر روش‌هایی داریم که منجر به این خواهد شد تا بتوانیم نفت‌مان را با قیمت مناسب و ریسک کمتری بفروشیم؛ البته تحریم شامل حمل‌ونقل نیز شده است و ما تا به امروز در فروش نفت‌مان توجه زیادی به موضوع حمل‌ونقل نداشته‌‌ایم؛ اما اکنون این موضوع بسیار مهم شده و بحث افزایش قیمت بیمه نیز مطرح است؛ بنابراین باید به این سمت برویم که نفت‌مان را در مقصد و نه در مبدأ بفروشیم.


نماینده مردم شهریار، شهرقدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شرایط کمی پیچیده است؛ اما دولتمردان ما هم به‌روز شده‌اند و می‌توانند از این تنش‌ها عبور کنند. آن پیش‌بینی که آمریکا کرده بود و می‌خواست فروش نفت ما را به زیر 800 هزار بشکه در روز برساند، محقق نشد و اکنون فروش‌مان دو برابر است، این امر می‌تواند راه‌حلی برای موضوع اروپا نیز باشد. علاوه بر این باید بازار هدف‌مان را نیز دوباره شناسایی و بازار کم‌ریسک‌تری پیدا کنیم. باید برای فروش نفت به سراغ کشورهایی برویم که وابستگی کمتری به آمریکا دارند. سابقاً نیز چنین تجربه‌ای داشته‌ایم و این جنگ دیروز و امروز نیست. 40 سال است که درگیر جنگ اقتصادی هستیم و نقاط ضعف و قوت خودمان را به‌خوبی می‌شناسیم؛ بنابراین مردم نباید خیلی نگران باشند.


وی اضافه کرد: این جنگ اقتصادی است. در گذشته نیز با کمبود شدید گندم مواجه بودیم؛ اما خدا کمک کرد و از همه مشکلات گذر کردیم. سال گذشته سختی‌های زیادی در توزیع گوشت و کالاهای اساسی دیگر داشتیم. بخشی از این مشکلات مربوط به ناتوانی در مدیریت است که برطرف‌شدنی است. همه تلاش ما این است که سال 98 دعواهای بین سلایق مختلف سیاسی و جناح‌ها به هم‌زبانی، هم‌دلی و همراهی تبدیل شود.


محمودی شاه‌نشین درباره افزایش 400 هزار تومانی حقوق برای سال 98 که پس از چکش‌کاری‌های زیاد با دولت بالاخره در مجلس به تصویب رسید و هنوز نیز ابهاماتی دارد، گفت: مجلس از یک‌طرف مالیات را پلکانی کرده و تا سقف حقوق 2 میلیون و 700 هزار تومان از مالیات معاف شده است؛ اما زمانی که حقوق بالا می‌رود و مثلاً به 10 یا 12 میلیون تومان می‌رسد، مالیات نیز به‌صورت پلکانی تا 32 درصد بالا می‌رود.


وی افزود: چیزی که عامه مردم به آن توجه ندارند همین مسئله پلکانی‌بودن مالیات است؛ بنابراین کسانی که حقوق بالایی می‌گیرند، درصد پرداخت مالیات‌شان به‌شدت بالا می‌رود. از طرف دیگر ما نمی‌خواهیم افزایش حقوق‌ها از حدی کمتر شود، بنابراین افزایش حقوق 400 هزار تومان پایه را داریم و افزایش حقوق هیچ فردی کمتر از این مقدار نیست. این یک مبناست و از طرفی افزایش 10 درصدی داریم به‌شرطی که این کف افزایش را بپوشاند. در کل طوری برنامه‌ریزی کرده‌ایم که کمترین افزایش حقوق 400 هزار تومان و بیشترین افزایش حقوق حدود یک میلیون تومان باشد. این نیاز به فرمولی داشت که با پلکانی بودن مالیات هم‌خوانی داشته باشد.


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر