حمله تروریستی اخیر ناشی از تقابل تمدن غرب با انقلاب اسلامی است
به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه و کرسیهای آزاد اندیشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حجتالاسلام مصطفی رستمی صبح امروز، در چهارمین همایش «مردمسالاری دینی جهان اسلام و غرب» که به میزبانی دانشگاه شهیدبهشتی برگزار شد، گفت: انقلاب اسلامی از زمان پیروزی در معرض دشمنی و چالش قرار داشت.
وی با اشاره به حمله تروریستی علیه مدافعان امنیت کشور بیان کرد: این زخمها، طبیعت رقابت و چالشهایی است که جمهوری اسلامی با تمدن غرب دارد.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها گفت: حمله تروریستی اخیر ناشی از تقابل تمدن غرب با انقلاب اسلامی است.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها بیان کرد: دشمنی آمریکا با انقلاب اسلامی حتی از پیش از پیروزی انقلاب با حضور ژنرال «هایزر» برای انجام کودتا شروع شد اما موفق نشدند و این پایان دشمنی نبود و پس از پیروزی انقلاب اسلامی با تلاش برای کودتای نظامی، اقدام مستقیم نظامی، تحریک و تجهیز تروریستها و سایر دشمنیها ادامه یافت.
وی تأکید کرد: مهمترین دشمنی آمریکا با جمهوری اسلامی ایران، جنگ فرهنگی و رسانهای است.
رستمی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: علت دشمنی آمریکا با جمهوری اسلامی ایران سه دلیل عمده دارد. اولین آن از دست دادن کشوری با منابع و ذخایر فراوان طبیعی و یک خریدار بزرگ سلاح و مصرفکننده بود؛ اما این دلیل، بهانه اصلی دشمنی 40 ساله آمریکا با ایران نیست.
وی ادامه داد: دومین دلیل دشمنی ایالات متحده با جمهوری اسلامی ایران، ضربه محکمی بود که انقلاب ایران به آمریکا زد؛ چراکه شعار اصلی این انقلاب استبدادستیزی و استعمارگریزی بود و انقلاب اسلامی مقدمهای برای تغییرات و تحولات جدی علیه منافع آمریکا شد.
رستمی تصریح کرد: دلیل اصلی دشمنی آمریکا با جمهوری اسلامی به چالش کشیدن نظریه غالب اداره دنیا یعنی لیبرال - دموکراسی است که از این نظریه بهعنوان پایان تاریخ و مدینه فاضله یاد میشد.
وی اضافه کرد: از نظر فوکویاما نظریهپرداز لیبرال - دموکراسی، بعد از فروپاشی شوروی، مناسبترین نظام جهان لیبرال-دموکراسی بود و تصور وجود بدیل و جایگزین برای این نظریه وجود نداشت.
رستمی اذعان کرد: اما جمهوری اسلامی ایران در مقابل این نظریه، مفهوم مردمسالاری دینی و جمهوری اسلامی را مطرح کرد که جایگزینی برای لیبرال-دموکراسی شود.
نماینده رهبر معظم انقلاب در دانشگاهها خاطرنشان کرد: لیبرال-دموکراسی در وضعیت احتضار است و فوکویاما که معتقد بود لیبرال-دموکراسی پایان جهان است، از نظریه خود عدول کرد.
وی افزود: ارزشمداری و وجود ارتباط با ارزشهای دینی و الهی، مبانی مردمسالاری دینی بوده و این مبانی در تعارض با مبانی لیبرال - دموکراسی است. اعتقاد به قانون از مبانی دیگر مردمسالاری دینی محسوب میشود.
رستمی در ادامه سخنان خود بیان کرد: توحید، عبودیت، کرامت انسان و سبک زندگی که توسط مقام معظم رهبری مطرح شده و در بیانیه «گام دوم انقلاب» تصریح کردند، از پایههای تمدن اسلامی است و باید توجه کنیم که خطاب اصلی بیانیه «گام دوم انقلاب» و وظیفه اصلی اجرای آن با دانشگاهیان و جوانان است.
انتهای پیام/4107/4115/خ
انتهای پیام/