صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۰ - ۲۳ دی ۱۳۹۷
استاندار کردستان:

پذیرای نقد منصفانه همراه با ارائه راهکار برای بهبود شرایط هستیم

استاندار کردستان گفت: برای تغییر و بهبود شرایط استان، پذیرای نقدهای منصفانه همراه با ارائه راهکارهای قابل اجرا و عملیاتی هستیم.
کد خبر : 351946

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری کردستان؛ بهمن مرادنیا در دیدار رئیس سازمان بسیج اساتید کشور با ابراز خوشحالی از دغدغه استادان دانشگاه برای ورود به مسائل و حل مشکلات گفت: آنگونه که شایسته است ارتباط با طیف دانشگاهی برقرار نشده اما خوشحال خواهیم شد اگر مجموعه‌های مختلف در راستای اصلاح امور هم نقد کنند و هم راهکارهای درست ارائه دهند.


وی با بیان اینکه بیان مشکلات استان کاری آسان و از عهده همگان برمی‌آید، اضافه کرد: برخی کاستی‌ها در حوزه زیرساخت‌ها استان را به این روز انداخته است که ما در بسیاری از شاخص‌های توسعه‌ای در رتبه‌های آخر کشور قرار داشته باشیم و ریشه این امر نیز در کم‌کاری‌های گذشته نهفته است.


مرادنیا توسعه کردستان را در گرو ایجاد زیرساخت‌های اساسی در استان ارزیابی کرد و گفت: با وجود همه مشکلات اعتباری کشور، در بخش‌های مرتبط با راه و راه‌آهن توانسته‌ایم اعتبارات قابل توجهی بگیریم.


استاندار کردستان توجه به تخصیص مناسب آب برای توسعه کشاورزی را یکی از راه‌های رشد و ترقی استان برشمرد و اظهار کرد: استان کردستان متأسفانه کمترین بهره‌مندی را از اعتبارات رهبری در حوزه مهار آب‌های مرزی داشته است.


وی با بیان اینکه استان کردستان می‌تواند در تولید محصولات باغی و پروتئینی حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشد، اضافه کرد: کردستان می‌تواند در یک برنامه پنج‌ساله تولید گوشت قرمز خود را به میزان ۱۳ هزار تن افزایش دهد و با توسعه باغات علاوه بر تأمین بخشی از نیازهای داخل صادرات نیز داشته باشد.


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر