صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۰۳ - ۱۷ دی ۱۳۹۷
معاون وزیر بهداشت خواستار شد؛

 آشنایی کادر پزشکی و پرستاری کشور با حوادث ناخواسته حیات

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: کادر پزشکی و پرستاری کشور باید با حوادث ناخواسته حیات آشنایی کامل پیدا کنند.
کد خبر : 350458

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وبدا قاسم جان‌بابایی در همایش سراسری آموزش و توانمندسازی مدیران، روسا و کارشناسان نظارت بر درمان و تحلیل وقایع ناخواسته حیات، اظهار کرد: باهمت و تلاش مدیران در حوزه نظارت و اعتباربخشی کشور، در بحث صیانت از حقوق بیماران و ارائه خدمات ایمن به آن‌ها، شرایط نسبتاً خوبی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی حاکم شده است.


وی افزود: خوشبختانه در تهران، ستاد تعرفه‌ای تشکیل‌شده است و در این ستاد با حضور نمایندگانی از نظام پزشکی، اداره تعزیرات و رؤسای سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی و معاونین آن‌ها به شکایات و مشکلات مراکز درمانی شامل مراکز دولتی و خصوصی استان تهران رسیدگی شده و بعدازآن نیز، پرونده‌ها برای پیگیری بیشتر به سازمان تعزیرات ارسال می‌شود.


معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه ۳۰ تا ۳۵ درصد از خدمات درمانی در تهران ارائه می‌شود، بیان کرد: هم‌زمان با تشکیل جلسات ستاد تعرفه استان تهران، در تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با حضور رئیس دانشگاه، معاونین درمان و مسئولین نظام پزشکی و تعزیرات هر استان نیز، جلسات تعرفه‌ای به‌صورت ماهانه برگزار می‌شود. خوشبختانه در این زمینه از استان‌ها، گزارش‌های خوبی ارسال‌شده است؛ این اقدامات، اثرات پیشگیرانه بیشتری دارند، زیرا برگزاری منظم این جلسات به‌صورت منظم و مؤثر، نشان می‌دهد که سیستم در برابر افراد متخلف، بیدار و هوشیار است.


جان‌بابایی در خصوص وقایع ناخواسته حیات، گفت: یکی از اقدامات نظارتی ما در بیمارستان‌ها مربوط به وقایع ناخواسته و حوادثی است که نباید در بیمارستان‌ها رخ دهد. در سطح بین‌الملل، ۲۸ مورد از این وقایع ناخواسته تعریف‌شده است که ما نیز بر مبنای آن دستورالعملی را تدوین کرده‌ایم و این دستورالعمل شامل حوادثی مانند تزریق خون یا تزریق داروی اشتباه یا افتادن بیمار از روی تخت است که نباید در بیمارستان اتفاق بیفتد.


وی ادامه داد: درصورتی‌که اتفاقات ناخواسته حیات در بیمارستان‌ها رخ دهد، باید ظرف کمتر از 6 ساعت مورد بررسی قرار گیرد.


انتهای پیام/4087/


انتهای پیام/

ارسال نظر