صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۳۰ - ۱۰ مهر ۱۳۹۷

سورنا ستاری به آفریقا سفر کرد

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در رأس هیأتی عالی‌رتبه و به همراه 45 شرکت دانش‌بنیان و فناور به شرق آفریقا سفر کرد.
کد خبر : 314939

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سورنا ستاری در رأس  هیأتی عالی‌رتبه شامل نمایندگان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت امور خارجه، سازمان توسعه تجارت و بانک توسعه صادرات و همچنین رؤسای 45 شرکت دانش‌بنیان و فناور فعال در حوزه‌های صادراتی مطلوب بازار شرق آفریقا به کنیا و اوگاندا سفر کرد.

این سفر در راستای برنامه‌های توسعه صادرات و کسب‌وکار بین‌المللی شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور که ذیل فعالیت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان از چند سال پیش آغاز شده است، صورت می‌گیرد.

شرکت‌های حاضر در ترکیب هیأت همراه معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری در زمینه‌های مختلفی چون سلامت، تجهیزات پزشکی، داروهای گیاهی و شیمیایی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، صنایع شیمیایی، الکتریک و الکترونیک، فناوری‌های پیشرفته ماشین‌آلات صنعتی و خدمات فنی و مهندسی و صنایع معدنی  فعالیت می‌کنند.  

شرق آفریقا از نظر بازار هدف صادراتی یکی از بازارهای مهم برای شرکت‌های دانش‌بنیان محسوب می‌شود؛ به‌خصوص کشورهای کنیا و اوگاندا که روابط اقتصادی و سیاسی خوبی با ایران دارند. درواقع کنیا قطب تجاری و صادراتی شرق آفریقا محسوب می‌شود و از این نظر در آفریقا محوریت ویژه‌ای دارد.

مقدمات این سفر از چهار ماه پیش فراهم شده است و وزارت امور خارجه، نمایندگان ایرانی در این دو کشور  و سفرای ایران تمام هماهنگی‌های لازم برای سفر معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری به این دو کشور را فراهم کرده‌اند. در این سفر، یک  نشست رودررو بین شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور ایرانی و شرکت‌های متناظر کشورهای کنیا و اوگاندا برگزار خواهد شد و طی این دیدارها، مذاکراتی نیز صورت خواهد گرفت.

این مذاکره‌ها از دو ماه پیش آغاز شده است و شرکت‌های ایرانی در این مدت تلاش کردند شرکت‌های متناظر خود در این دو کشور را شناسایی و برای شرکت در این نشست دعوت کنند و در برخی موارد، تفاهم‌نامه‌ها و قراردادها نیز تنظیم‌شده است تا با حضور معاون علمی به امضای طرفین برسد.

در کنار برگزاری این  نشست، معاون علمی در سفر به اوگاندا با رئیس‌جمهور وزیر علوم، وزیر کشاورزی و معاون وزیر بهداشت این کشور و در کنیا با معاون رئیس جمهور و وزیر علوم این کشور دیدار و گفتگو خواهد کرد.

انتهای پیام/4021/

انتهای پیام/

ارسال نظر