صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۱:۴۵ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۷

تحصیلات عالی سیلیکون ولی را نابود می‌کند

مؤسس پی‌پل می‌گوید که تحصیلات عالی باعث شستشوی مغزی نخبگان سیلیکون ولی شده است.
کد خبر : 311203

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از سی‌ان‌بی‌سی، پیتر تیل یکی از مؤسسان پی‌پل و اولین سرمایه‌گذار فیس‌بوک تحصیلات عالی را مقصر آزادی‌خواهی سیلیکون ولی می‌داند.
تیل که یکی از طرفداران کمپین ریاست جمهوری دونالد ترامپ بود، معتقد است که سیلیکون ولی تحصیل‌کرده‌ترین بخش آمریکاست؛ البته از نظر مدت زمانی که فرد در کالج و دانشگاه سپری می‌کند.
به عقیده وی، یکی از معایب تحصیل بیش از حد این است که فرد بیشتر شستشوی مغزی داده می‌شود.
تیل که خود را یک آزادی‌خواه می‌داند بر این باور است که مردم از برچسب آزادی‌خواهی به‌عنوان بیانیه مد استفاده می‌کنند؛ چرا که تحصیلات و آموزش آنها را مجبور به فهم سیاست نکرده است.
تیل می‌گوید: اگر از سیلیکون ولی نظرسنجی کنید نتایج خیل عظیمی از طرفداران سیاست‌های چپ افراطی را نشان می‌دهند که نوع عجیب و غریبی از یکپارچگی و تفکر گروهی است. دانستن این که این افراد معتقدان واقعی هستند یا تنها با جماعت همرنگ می‌شوند بسیار دشوار است. این هم نوعی آزادی‌خواهی است؛ اما بدترین نوع آن. این امر بدین معناست که مردم بیش از اندازه از بیان تفکرات خود می‌ترسند.
به گفته وی، همه مردمی که در شهرهای آزادی‌خواه مانند سن‌فرانسیسکو و نیویورک به ترامپ اعتراض می‌کنند مخالف کارهای وی نیستند تنها می‌خواهند همرنگ جماعت شوند.
این ذهنیت باعث شده است که مردم موضوعاتی مانند تنوع را بیش از اندازه بزرگ کنند. نزاکت سیاسی به‌حدی گسترش یافته است که به‌جای دادن مزایا به گروه‌های محروم، مردم به ستمگران واقعی یا خیالی حمله می‌کنند.
به گفته تیل، وجود تنوع در ایده‌ها ارزشمند است؛ اما وقتی افراد تنها از نظر ظاهری متفاوند و ایده‌های مشابه دارند، تنوع ایده واقعی معنی ندارد. افسانه تنوع به‌هیچ عنوان درباره تنوع نیست؛ بلکه درباره هم‌نوایی است.


انتهای پیام/4056/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر