صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۳ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
نکته سلامت؛

مواد غذایی مفید برای مقابله با سرماخوردگی و آنفلوانزا

محققان توصیه می کنند گنجاندن برخی مواد غذایی در رژیم غذایی موجب بهبود سیستم ایمنی شده و فرد را در مقابل سرماخوردگی، آنفولانزا و عفونت های ویروسی مسلح می کند.
کد خبر : 308266

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، با نزدیک شدن به فصل پاییز، پزشکان و متخصصان توصیه می‌کنند با تغذیه سالم سیستم ایمنی بدن را تقویت کنیم تا بتوان با بیماری‌های فصل مقابله کرد. در ادامه به برخی مواد خوراکی مهم برای تقویت سیستم ایمنی اشاره می‌شود.


سیر: آلیسین، مؤلفه اصلی موجود در سیر، موجب فعال شدن عوامل ضدمیکروبی و آنتی باکتریایی فعال می‌شود. تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که سیر مصرف می‌کنند کمتر مبتلا به سرماخوردگی می‌شوند. به گفته محققان، سیر نه تنها موجب افزایش سلامت روده‌ها می‌شود بلکه موجب رهایی بدن از مواد سمی، باکتری‌ها و ویروس‌ها هم می‌شود.


گوشت گاو: سرشار از زینک (روی) بوده که تقویت‌کننده فعال سیستم ایمنی است. زینک برای رشد سلول‌های سفیدخون در بدن ضروری است و سلول‌های سفید خون به بدن در مقابله با عفونت‌ها کمک می‌کنند. تحقیقات نشان می‌دهد در صورت کمبود زینک، واکنش و عملکرد سیستم ایمنی بدن اُفت می‌کند. همچنین گوشت گاو دارای مقدار قابل توجهی پروتئین است که به بدن در تولید آنتی‌بادی و مقابله با عفونت‌ها کمک می‌کند.


سیب‌زمینی شیرین: این نوع سیب‌زمینی سرشار از ویتامین A بوده و نقش مؤثری در حفظ سلامت سطوح مخاطی از جمله درون بینی، مجاری معده و روده و حتی پوست، ایفاء می‌کند. باید بدانید که پوست اولین خط دفاعی بدن محسوب می‌شود و از ورود عفونت‌ها به پوست جلوگیری می‌کند.


زردچوبه: این ادویه منبع آنتی اکسیدان‌ها و عوامل ضدالتهابی است که در صورت مصرف منظم موجب دفع مواد سمی از بدن می‌شود. محققان دریافتند افرادی که هر روز زردچوبه در رژیم غذایی‌شان وجود دارد، کمتر مستعد ابتلا به سرماخوردگی، سرفه و احتقان هستند.


سبزیجات پربرگ سبز تیره: نه تنها مرکبات، بلکه سبزیجات پربرگ به رنگ سبز تیره نظیر اسفناج هم سرشار از ویتامین C هستند، ویتامینی که به ویتامین مقابله با سرماخوردگی معروف است. تحقیقات نشان می‌دهند مصرف قابل توجه ویتامین C در روز می‌تواند طول مدت سرماخوردگی را کاهش دهد.


منبع: مهر


انتهای پیام/4028


انتهای پیام/

ارسال نظر