صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۳۰ - ۳۱ خرداد ۱۳۹۷
مدیرکل میراث فرهنگی همدان در گفت‌وگو با آنا تشریح کرد؛

اطلاع‌رسانی برنامه‌های «همدان 2018» در متروی تهران/ برپایی جشنواره‌های مختلف در پایتخت گردشگری آسیا

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان گفت:‌ تبلیغات و اطلاع رسانی درباره «همدان 2018» از هفته آینده در مترو تهران و شهرهای بزرگ آغاز می‌شود.
کد خبر : 288203

علی مالمیر مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری آنا، در خصوص برنامه‌های «همدان 2018» گفت: برای این رویداد بین‌المللی اقدامات و برنامه‌های متعددی در حوزه‌های گوناگون تدارک دیده شده به طوری که 40 رویداد در طول سال 2018 تدارک دیده شده که ۷ رویداد استانی، ۱۶ رویداد ملی و 17 رویداد بین‌المللی است.


وی ادامه داد: تعریف برنامه‌های مختلف به مناسبت این رویداد گردشگری در حوزه‌های ورزشی، فرهنگی، هنری، میراث فرهنگی و ... است. بخشی از این برنامه‌ها از جمله جشنواره پویانمایی استان، جشنواره گردو، جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان و بزرگداشت باباطاهر تا کنون به مرحله اجرا درآمده اما برنامه‌های دیگری نیز تا پایان سال 2018 در نظر گرفته شده است.


مالمیر با بیان اینکه استان همدان برای کسب جایگاه وقعی خود نیازمند پذیرش میزبانی رویدادهای اثرگذار ملی و بین‌المللی است یادآور شد: همدان به عنوان پایتخت گردشگری آسیا در سال 2018 میزبان دو رویداد مهم نشست وزرای گردشگری کشورهای آسیایی و اجلاس دوره‌ای سازمان جهانی گردشگری UNWTO است.


مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان تاکید کرد:‌ دو رویداد بین‌المللی با حضور وزرا، کارشناسان و سفرای ACD از 5 تا 7 شهریور ماه که مقارن با روز همدان و هفته دولت است، برگزار می‌شود و نشست اعضای وابسته آن آبان‌ ماه برپا خواهد شد.


مالمیر در اشاره به دیگر برنامه‌هایی که در طول سال اجرایی خواهد شد، گفت: نمایشگاه صنایع دستی شهریور ماه برپا می‌شود. در برپایی برنامه‌های مختلف به مناسبت همدان 2018 زیباسازی شهر و ساماندهی ورودی‌ها مورد توجه ویژه‌ای قرار گرفته و با توجه به امکانات و شرایطی چون فرودگاه، راه‌آهن و جاده‌ای سعی داریم از این فرصت به بهترین شکل ممکن برای معرفی گردشگری همدان استفاده کنیم.


وی اظهار کرد: همچنین نشست روسای کمیسیون‌های گردشگری کشورهای آسیایی و زیرساخت‌هایی که برای برپایی آن مورد نیاز است، از سوی کمیته زیرساخت در حال پیگیری است.


وی در خصوص تبلیغات و اطلاع‌رسانی بیان کرد: در این خصوص به صورت گسترده عمل کرده‌ایم به طوری که در فضای مجازی، سطح شهر با نصب بیلبورد و در صدا و سیما با پخش تیزر و پرداختن برنامه‌های تلویزیونی اطلاع‌رسانی‌هایی در این زمینه شده همچنین طبق برنامه‌ریزی از هفته آینده در مترو تهران و کلان شهرها سایر برنامه‌ها در خصوص این رویداد گردشگری اطلاع‌رسانی خواهد شد. همچنین نمایشگاه گردشگری، نمایشگاه روستایی- عشایر از جمله دیگر برنامه‌ها در راستای معرفی هرچه بیشتر استان همدان است.


مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان تصریح کرد:‌ بخش‌های مختلف شامل بخش خصوصی، عمومی و دولتی در راستای پرداختن به صنعت گردشگری مشارکت زیادی در این رویداد داشته‌اند به طوری که هر روزه شاهد جنب و جوش بیشتری در استان هستیم.


وی ادامه داد:‌ همچنین پیش‌بینی شده که در فصل تابستان جشنواره تابستانه‌، مسابقات شطرنج آسیایی، پارک‌های صنعتی ADC، همایش ملی دستکند، همایش نان‌،‌ همایش طب سنتی و گیاهان دارویی، مسابقه عکس در سطح بین‌المللی را برگزار کنیم. همچینن اتاق بازرگانی نیز نشست سفرا و رایزن‌های اقتصادی ACD را در نظر گرفته است که در تیر ماه برگزار خواهد شد.


مالمیر گفت:‌ در میان رویدادهای گردشگری در حوزه کشاورزی جشن برداشت زردآلو، آلو، سیر، شیره پزی و جشنواره منبت ملایر را نیز برپا خواهیم کرد.


مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان در پایان نیز خاطرنشان کرد: توسعه گردشگری درآمد زیادی را به دنبال دارد و می‌تواند اشتغالزایی زیادی برای استان همدان به همراه داشته باشد.


لازم به یادآوری است، استان همدان که در دامان کوه الوند پهنه گسترانیده با تمدن سه هزار ساله از کهن‌ ترین شهرهای جهان است و در سال 85 با مصوبه مجلس شورای اسلامی به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران معرفی شد. این استان با دارا بودن آثار تاریخی و باستانی ارزشمندی همچون تپه هگمتانه، کتیبه های گنجنامه، آرامگاه بوعلی سینا، آرامگاه باباطاهر، گنبد علویان و جاذبه های طبیعی همچون غار علیصدر هم‌ اکنون به عنوان پنجمین شهر گردشگری کشور شناخته می‌ شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر