صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۸ - ۲۵ مهر ۱۳۹۶
مشاور وزیر بهداشت عنوان کرد:

بروز علائم افسردگی در 10 درصد جمعیت کشور

مشاور وزیر بهداشت در حوزه سلامت روان، با بیان اینکه زنان بیشتر از مردان دچار اضطراب هستند، تاکید کرد: حدود ۱۰/۲۹ درصد افراد در کشور علائم افسردگی را به صورت بارز دارند.
کد خبر : 222502

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، احمد علی نوربالا در سی و چهارمین کنگره سالانه انجمن علمی روانپزشکان ایران اظهار کرد: تحقیقاتی در بین 36هزار نفر از افراد بالای 15سال در 3هزار خوشه 12 نفری انجام شده است، سلامت روان افراد جامعه را مورد بررسی قرار دادیم.


وی افزود: این آمار در طول یک ماه انجام شد و سعی کرده‌ایم در آن بازه زمانی وضعیت جامعه پر تلاطم نباشد تا نتیجه تحقیقات دقیق‌تر باشد برهمین اساس 23/4 درصد افراد در تحقیقات ما به اختلال روانی دچار هستند.


نوربالا در خصوص ارتباط این شیوع اختلال روانی با میزان سواد، گفت: این اختلال‌های روانی در میان افرادی که سواد کمتری دارند، شیوع بالاتری دارد؛ در واقع سلامت روان با میزان سواد افراد ارتباط مستقیم دارد.


نوربالا اظهار کرد: بیش‌ترین شیوع اختلالات روانی در افراد بیکار با درصد 28/21 است و افراد خانه‌دار نیز در رتبه دوم قرار دارند.


مشاور وزیر بهداشت هم‌چنین درباره اختلال روانی بر حسب وضعیت تاهل در کشور، افزود: 22/27 درصد افراد دارای همسر دچار علائم اختلال روانی هستند.


وی ادامه داد: بهترین وضعیت سلامت روانی را بر همین اساس، افراد مجرد جامعه دارند که با یافته‌های دیگر کشورهای دنیا تقارن دارد.


نوربالا گفت: زنان بیش‌تر از مردان دچار اضطراب هستند و حدود 10/29 درصد افراد در کشور علائم افسردگی را به صورت بارز دارند.


مشاور وزیر بهداشت اظهار کرد: هر چه سن بالاتر می‌رود ، افراد اضطراب بیش‌تری را تجربه می‌کنند. افسردگی فرایند متفاوتی دارد که از سن 60سال به بالا سیر صعودی قابل توجهی دارد.


وی تصریح کرد: در پانزده سال اخیر شیوع اضطراب در میان افراد جامعه افزایش داشته‌است. اما علائم افسردگی بر خلاف تصور مردم در پانزده سال گذشته کم شده است.


نوربالا گفت: نسبت به 15سال گذشته سلامت روان پایتخت نشینان از میانگین کشوری خارج و به بدترین مرز رسیده است.



انتهای پیام/

ارسال نظر