صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۴ - ۰۶ خرداد ۱۳۹۶
رئیس مرکز برنامه‌‌ریزی و منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش خبر داد

برگزاری آزمون «گواهینامه دوم» فرهنگیان/ راه‌اندازی مراکز سنجش صلاحیت حرفه‌ای معلمان

رئیس مرکز برنامه‌ریزی و منابع انسانی آموزش و پرورش گفت: در حال رایزنی برای برگزاری آزمون «گواهینامه دوم» که از تجمیع دوره‌های ضمن خدمت مرتبط با رسته شغلی است، هستیم تا فرهنگیان از مزایای یک مدرک بالاتر از مدرک رسمی استفاده کنند.
کد خبر : 182670

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا از خبرگزاری فارس، اسفندیار چهاربند رئیس مرکز برنامه‌ریزی، منابع انسانی و فناوری اطاعات وزارت آموزش و پرورش در خصوص « سنجش علمی معلمان»، اظهار کرد: طبق منویات سند تحول بنیادین، چارچوب نظام سنجش حرفه‌‌ای معلمان تهیه شده و مراحل نهایی را طی می‌کند.


وی ادامه داد: احتمال می‌دهیم مراکز سنجش صلاحیت حرفه‌ای معلمان تا یکسال آینده ایجاد شود.


رئیس مرکز برنامه‌ریزی و منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص اینکه «معلمان چند بار می‌توانند مدرک تحصیلی خود را ارتقا دهند و این ارتقا آیا در افزایش حقوق آنها موثر است؟»، افزود: در حال حاضر براساس مصوبه شورای عالی اداری هر کارمند دولت می‌تواند یک نوبت بعد از جذب، از ارتقای مدرک تحصیلی استفاده کند.


چهاربند یادآور شد: وزارت آموزش و پرورش نیز تابع قانون مدیریت خدمات کشوری است و در این خصوص این موضوع رعایت می‌شود، اما کاری که انجام شده است گواهینامه نوع دوم بود که مسکوت مانده بود.


وی در توضیح گواهینامه نوع دوم، خاطرنشان کرد: این گواهینامه‌ای است که از تجمیع دوره‌های ضمن خدمت مرتبط با رسته شغلی ایجاد می‌شود و شامل آزمونی است که توسط سازمان امور اداری و استخدامی برگزار می‌شود؛ اگر فرد پذیرفته شود، از مزایای یک مدرک بالاتر از مدرک رسمی خود بهره‌مند می‌شود.


رئیس مرکز برنامه ریزی و منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: حدود 80 هزار نفر قبلا در آموزش و پرورش براساس شاخص‌هایی که اعلام شده بود، واجد شرایط برای شرکت در این آزمون شناخته شده‌اند.


چهاربند تصریح کرد: مدتی است این آزمون متوقف شده است و مذاکراتی را در این خصوص شروع کرده‌ایم؛ ضمن اینکه اصلاح رسته‌های شغلی با دوره‌های ضمن خدمت را پیگیری می‌کنیم، توافق اولیه‌ای برای برگزاری آزمون جامع داشته‌ایم و امیدواریم به نتیجه نهایی برسد.


وی افزود: حدود 80 هزار فرهنگی در این خصوص ذی‌نفع هستند که می‌تواند تاثیر جدی در احکام آنها و ارتقای رتبه شغلی داشته باشد.



انتهای پیام/

ارسال نظر