صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۴۳ - ۰۸ تير ۱۳۹۵
یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی در گفت‌و‌گو با آنا عنوان کرد:

روزه‌داران فراموش نکنند؛ سالاد با جوانه گندم و روغن زیتون

یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی عنوان کرد: برای تقویت بدن و جلوگیری از یبوست در ماه رمضان توصیه می‌شود به همراه سالاد در وعده سحر جوانه گندم و روغن زیتون مصرف شود.
کد خبر : 97419

دکتر احمدرضا درستی، متخصص تغذیه و رژیم غذایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا درباره خواص مصرف جوانه‌ گندم و روغن زیتون به همراه سالاد در وعده سحری، گفت: روغن زیتون جزو ملین‌هاست به همین دلیل مصرف آن از بروز یبوست در ساعات روزه‌داری جلوگیری می‌کند.


وی با بیان اینکه روغن زیتون دارای خاصیت ضد سرطانی است، افزود: روغن زیتون دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان با ارزش و اسید چرب غیر اشباع است بنابراین مصرف آن می‌تواند برای بدن بسیار مفید باشد.


درستی در بخش دیگری از سخنانش درباره خواص جوانه‌ گندم نیز گفت: جوانه‌ها به خصوص جوانه گندم دارای مقدار بسیاری فیبر، نشاسته، فیبر، ویتامین E و C، کاروتنوئیدها و ... است.


وی افزود: ویتامین E برای سلامتی تمام اعضای بدن از جمله پوست و ویتامین C نیز برای سلامت پوست، غشا و مخاط مفید است به همین دلیل به افراد به خصوص سالمندان توصیه می‌شود این ویتامین‌ها را که در جوانه‌ها به خصوص جوانه‌هایی که کمی سبز شده وجود دارند، مصرف کنند.


این متخصص تغذیه و رژیم غذایی خاطرنشان کرد: مصرف جوانه‌ها و روغن زیتون در وعده سحر به همراه سالاد و سبزیجات بسیار مفید است.


انتهای پیام/

ارسال نظر