صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۰ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۳

طرح‌های زیربنایی؛ گام نخست در دستیابی به توسعه پایدار

نویسنده کتاب«مدیریت طرح‌های زیربنایی» گفت: طرح‌های زیربنایی به‌عنوان یک سنگ بنای قدرتمند در مسیر دستیابی به توسعه پایدار قلمداد می‌شود.
کد خبر : 953495

به گزارش خبرنگار آنا، کتاب مدیریت طرح‌های زیربنایی با نگارش گروه نویسندگان علیرضا والی‌پور، محمدحسین هوشمندراد و محمدرضا فطانت‌فردحقیقی  توسط نشر علمی و دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی کشور، منتشر شد.

محمدحسین هوشمندراد دانشجوی کارشناسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرقان در گفت‌و‌گو با خبرنگار آنا در تشریح موضوع این کتاب اظهار کرد: امروزه به دلیل افزایش جمعیت، کثرت و گستردگی، طرح‌های زیربنایی کشور اهمیتی دو چندان یافته که نیازمند مدیریت یکپارچه و اقدامات اجرایی به هنگام است.

وی افزود: طرح‌های زیربنایی به‌عنوان سنگ بنای قدرتمند در مسیر دستیابی به توسعه پایدار قلمداد می‌شود؛ بنابراین در شرایط کنونی منطقه‌ای و جهانی، توجه به ظرفیت‌های ایجادشده به سبب اجرا و تکمیل طرح‌های زیربنایی کشور، فرصت‌ها و قابلیت‌های بی‌شماری ایجاد می‌کند که به‌ویژه در حوزه کشور‌های کمتر توسعه‌یافته می‌تواند از عوامل مهم پیشرفت و رشد اقتصادی محسوب شود.

دانشجوی کارشناسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرقان عنوان کرد: از شاخص‌های بنیادین توسعه‌یافتگی و دستیابی به توسعه پایدار در دنیای امروز، برخورداری کشور‌ها از زیرساخت‌های مطمئن و متکی به تأسیسات زیربنایی و صنایع مادر است. در واقع توسعه پایدار راه‌حل‌هایی را برای الگو‌های فانی ساختاری، اجتماعی و اقتصادی توسعه ارائه می‌دهد تا بتواند از بروز مسائلی مانند نابودی منابع طبیعی، تخریب سامانه‌های زیستی، آلودگی، تغییر اقلیم، افزایش بی‌رویه جمعیت و پایین آمدن کیفیت زندگی انسان‌ها در حال و آینده جلوگیری کند.

هوشمندراد با اشاره به ابعاد مختلف طرح‌های زیربنایی گفت: امکانات عمومی، امور عمرانی، تأسیسات اجتماعی و ارتباطات چهار رکن اصلی را تشکیل می‌دهند که انرژی از حیاتی‌ترین بخش‌های یک کشور در حوزه طرح‌های زیربنایی محسوب می‌شود.

وی بیان کرد: با توجه به نقش حیاتی طرح‌های زیربنایی و اهمیت توسعه آن، ضرورت مدیریت یکپارچه و هدف‌گرا در این حوزه را می‌توان کلید اصلی حصول به نتیجه خواند. در نگارش کتاب پیش رو تلاش شده مطالب هر فصل به‌صورت سلیس و روان ارائه شود و امکان انتقال مفاهیم را به طیف‌های مختلف مخاطبان داشته باشد.

دانشجوی کارشناسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرقان اضافه کرد: در تدوین مطالب هر فصل تلاش شده تا آخرین تغییرات و به‌روزرسانی‌ها در ارائه متون اعمال شده باشد و یکپارچگی و انسجام در جانمایی و ترتیب قرار گرفتن در فصول کتاب لحاظ شده است. محتوای کتاب«مدیریت طرح‌های زیربنایی» برای دانشجویان و دانش‌آموختگان در رشته‌های مهندسی عمران، مهندسی معماری، مهندسی مدیریت پروژه، مهندسی و مدیریت ساخت، مهندسی و مدیریت پروژه، مدیریت صنعتی و بازرگانی می‌تواند به‌عنوان چراغ راهی در مسیر تحصیلی و شغلی راهگشا باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر