صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۹ - ۱۹ دی ۱۴۰۳

گردهمایی علمی در باشگاه نجوم مرکز علوم و ستاره‌شناسی تهران

باشگاه نجوم مرکز علوم و ستاره‌شناسی تهران صد و دومین نشست نجومی خود را چهارشنبه نوزدهم دی ماه ساعت ۱۸ الی ۲۱ برگزار می‌کند.
کد خبر : 951406

به گزارش خبرگزاری آنا، صد و دومین گردهمایی علمی از سری نشست‌های باشگاه نجوم مرکز علوم و ستاره‌شناسی تهران، چهارشنبه ۱۹ دی از ساعت ۱۸ تا ۲۱ برگزار می‌شود.
 سخنرانی علمی، مسابقه علمی نجومی و همچنین رصد آسمان شب، از بخش‌های متنوع این برنامه است.

در بخش مجله نجومی و اخبار آسمان، سید امیرحسین موسوی، منجم آماتور و عضو کمیته ملی المپیاد نجوم، خبر‌های نجوم و فضا را ارائه خواهد کرد.
محمدحسین امیری، دانشجوی دکترای فیزیک درباره تار‌های کیهانی سخنرانی خواهد کرد. دومین سخنرانی علمی درباره شکار دنباله‌دار‌ها و ظهور‌دنباله‌دار Atlas است که علی ابراهیمی سراجی، منجم آماتور درباره آن توضیح خواهد داد.

{$sepehr_key_5029}

دنباله‌دار سوچینشان-اتلس یکی از دنباله‌دار‌های معروف است که در سال ۲۰۲۱ رصد شد. این دنباله‌دار به دلیل ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد خود، توجه بسیاری از ستاره‌شناسان و علاقه‌مندان به علم نجوم را به خود جلب کرده است. دنباله‌دار‌ها به طور کلی از یخ و گرد و غبار تشکیل شده‌اند و وقتی که به خورشید نزدیک می‌شوند، حرارت خورشید باعث تبخیر مواد یخی می‌شود و هاله‌ای از گاز و گرد و غبار اطراف هسته دنباله‌دار شکل می‌گیرد.

دنباله‌دار سوچینشان-اتلس نیز با نزدیک شدن به خورشید، دمی زیبا و روشن ایجاد کرد که مشاهده آن برای علاقه‌مندان به نجوم بسیار جذاب بود. سوچینشان-اتلس به دلیل مدار خاص خود،  فرصت مناسبی برای مشاهده آن را فراهم کرد و همچنین به عنوان یک منبع آموزشی برای ترویج علم نجوم در بین عموم مردم شناخته می‌شود.

 برگزاری مسابقه علمی نجوم و رصد آسمان شب با بزرگ‌ترین تلسکوپ عمومی تهران در رصدخانه مرکز علوم و ستاره شناسی از دیگر بخش‌های این نشست است.
 شرکت در این برنامه رایگان است.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر