صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
یک بازیگر تئاتر در گفت‌وگو با آنا؛

خطِ قرمز من در تئاتر خاص بودن و رعایت استانداردهای نمایشی است

علیرضا اصلان، بازیگر و تهیه‌کننده نمایش «ساکورای کاغذی» می‌گوید: خاص بودن یک نمایش و داشتن استاندارد همواره خط قرمز من است و دوست ندارم اثرم از یک استاندارد پایین‌تر باشد
کد خبر : 945668

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، نمایش «ساکورای کاغذی» به نویسندگی و کارگردانی مجید شکری از ۲۷ آبان ۱۴۰۳، ساعت ۱۸:۳۰ در تئاتر هامون روی صحنه رفته است.

تهیه‌ کنندگی نمایش بر عهده علیرضا اصلان و مجری طرح آن سعید سیادت است.  مجید شکری، مرتضی دلداده، رزا خلیلی، مریم معصومی‌نژاد، زهرا حاج حسن، علیرضا اصلان، امیرحسین نورانی، علیرضا قلی‌زاده بازیگران این اثر نمایشی هستند.  

علیرضا اصلان، تهیه‌ کننده و بازیگر نمایش در گفت‌وگویی درباره انگیزه‌هایش برای این پروژه اظهار داشت: تهیه کردن یک اثر هنری از دغدغه‌های چند ساله من بود. هر بار به دلایلی این اتفاق به تعویق می‌افتاد، اما سال گذشته به‌ واسطه حسین محروقی، به‌ صورت تصادفی با مجید شکری آشنا شدم. بعد از خواندن متن «ساکورای کاغذی»، به خودم گفتم که دیگر وقتش است که کارم را شروع کنم و پروژه استارت خورد.

وی افزود که در جلسات اولیه با مجید شکری، متوجه شباهت‌های زیادی در نقطه‌نظر‌ها و دنیای فکری‌شان شده است. 

اصلان ادامه داد: متن از همان لحظه اول خوانش مرا تحت تأثیر قرار داد و انگیزه‌ام برای شروع شد. مجید، دوست و همراه بسیار خوبی است و کارگردانی باهوش و با تجربه است که به عنوان تهیه‌کننده خاطرم از خروجی کار جمع است. لذت بودن در صحنه برایم با هیچ چیز قابل مقایسه نیست. به عنوان بازیگر بودن در دنیای سورئال و فانتزی که خلق شده و بخشی از آن دنیا هستی، بسیار جذاب است. همزادپنداری و ارتباط با مخاطب، که گاهی مخاطب می‌خندد و گاهی اشک می‌ریزد، این اتفاق فوق‌العاده است.

وی همچنین به درخشش نسل دهه هشتاد در تئاتر اشاره کرد و گفت: شاهد تلاش و درخشش نسل دهه هشتاد در تئاتر هستم. بچه‌ها با انگیزه و انرژی زیادی در حال جنگیدن برای هدف‌هایشان هستند. خاص بودن یک نمایش و داشتن استاندارد همواره خط قرمز من است و دوست ندارم اثرم از یک استاندارد پایین‌تر باشد. وضعیت تئاتر اصلاً خوب نیست و حال بچه‌های تئاتر هم خوب نیست. اما همه یک امید و یک کورسوی نوری داریم که به خاطرش می‌جنگیم. به عنوان یک نسل جدید، جسارت داریم و شروع به کار مستقل می‌کنیم. اما مستقل بودن، سختی را هزار برابر می‌کند.

او در پایان تاکید کرد: امیدوارم که نسل جدید با تمام ذوق و شوقش به جلو برود و بتواند در تئاتر تأثیرگذار باشد. از همه می‌خواهم که از این نسل حمایت کنند تا بتوانند به اهداف خود برسند.

انتهای پیام/

ارسال نظر