تولید قارچکش گیاهی بدون عوارض زیستمحیطی و بهداشتی + فیلم
پروانه ذوالفقاری مدیرعامل یک شرکت فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان که با محصول قارچکش گیاهی در ششمین رویداد ملی عصر امید با عنوان «غذا و فراسودمندها» در دانشگاه آزاد ارومیه حضور یافته بود در گفتوگو با خبرنگار آنا درباره این محصول اظهار کرد: اکثر قارچکشهای داخل بازار شیمیایی هستند و علاوه بر مشکلات زیستمحیطی و بهداشتی به دلیل اینکه مواد شیمیایی آنها وارداتی است، قیمت بالایی دارند.
{$sepehr_key_3730}
وی عنوان کرد: هدف از تولید قارچکش گیاهی برای گلخانهها و محصولات کشاورزی این بوده تا آلودگی قارچی روی گیاهان برگی که زینتی بوده و برگ آنها ارزشمند است و گیاهانی که روش تکثیر آنها بذری بوده و ممکن است بذر آنها در معرض آلودگی قارچی قرار بگیرد و میتواند مشکلساز باشد را برطرف کنیم.
مدیر شرکت فناور ادامه داد: به همین منظور تعدادی قارچکش گیاهی را که میدانستیم خاصیت قارچکشی دارند، آزمایش کردیم و به دستورالعملی رسیدم که میتوانیم محصولی کاملاً گیاهی، بدون عوارض کودهای شیمیایی و در ضمن با قیمت تمام شده خیلی پایینتر از قیمت تمام شده قارچکشهای داخل بازار تولید کنیم به دلیل اینکه مواد اولیه آن که گیاه بوده در کشور وجود دارند.
ذوالفقاری بیان کرد: آزمایشهای مختلف روی این قارچکش گیاهی صورت گرفته که همگی مثبتی بودند، کار تحقیق و پژوهش آن تمام شده در مرحله اخذ مجوز هستیم تا بتوانیم با تولید انبوه آن بخشی از مشکلات کشاورزان را برطرف کنیم.
وی بیان کرد: این قارچکش روی گیاهان زینتی هم آزمایش شده است؛ چراکه در گلخانهها بذر گیاهان به علت رطوبت در معرض قارچزدگی قرار دارند و استفاده از این قارچکش جواب مثبتی روی این گیاهان داشته و روی تعدادی از صیفیجات نیز تست شده و نتیجه رضایتبخش بوده است.
مدیرعامل شرکت فناور گفت: شرکت در رویداد عصر امید فرصتی برای آشنایی با سایر شرکتهای دانشبنیان بود؛ چراکه این رویداد و نمایشگاه زمینه تبادل علمی و همکاری را فراهم میکند. شرکت ما دو سال قبل به عنوان هسته فناور فعالیت خود را آغاز کرد و اکنون به عنوان شرکت فناور فعالیت میکند.
به گزارش آنا، ششمین رویداد ملی عصر امید در حوزه کشاورزی با عنوان «غذا و فراسودمندها» از ۲۲ تا ۲۴ آبان ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت دانشبنیان و فناور در حوزه صنایع غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد و فناوران محصولات فناور و دانشبنیان خود را در حوزههای مختلف کشاورزی، صنایع غذایی، امنیت غذایی و ... به نمایش گذاشتند.
انتهای پیام/