صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۴۷ - ۱۳ آبان ۱۴۰۳

همراه با دانشکده‌های موضوعی؛ پایان‌نامه‌های بین‌رشته‌ای تألیف می‌شوند

رئیس دانشگاه آزاد نجف‌آباد اعلام کرد: با تصویب دانشکده‌های موضوعی به سمت تألیف پایان‌نامه‌های بین‌رشته‌ای می‌رویم و با این کار ظرفیت بی‌نظیری برای تبدیل علم به ثروت ایجاد خواهد شد.
کد خبر : 938858

به گزارش خبرنگار آنا، نشست توجیهی نودانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی با حضور بیش از یک‌هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جامع مستقل نجف‌آباد برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد در این آیین به پذیرش یک‌هزار و ۶۰۰  دانشجوی مقطع تحصیلات تکمیلی در این واحد دانشگاهی اشاره کرد و گفت: این دانشگاه یکی از قدیمی‌ترین واحد‌های دانشگاه آزاد با ۴۰ سال قدمت بوده که اکنون به‌عنوان دانش شهر ایران با المان‌های شاخص به سرعت در حال رشد علمی و پژوهشی است.

فرید نعیمی با یادآوری نقش مهم دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دانشگاه و جامعه علمی کشور، پیام تشکیل این جلسه را کسب درجات علمی بالا دانست که جایگاه ویژه‌ای در سطح ملی و بین‌المللی دارد.

وی با اعلام تحصیل بیش از ۳۰ هزار دانشجو، یک‌هزار و ۴۰۰ دانشجوی غیرایرانی، ۳۸۵ عضو هیئت علمی، ۱۲ دانشکده، سه مرکز نوآوری خاص و ۱۲ مرکز تحقیقاتی، به بین‌المللی شدن دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد اشاره کرد و زیرساخت‌های بسیار مناسب موجود را برای تحصیل در بخش تحصیلات تکمیلی مناسب دانست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد افزود: سال ۲۰۲۴ در مجموع ۱۴ دانشمند دو درصد برتر دنیا را داشتیم که دو نفر از آنان ازجمله فارغ‌التحصیلان این دانشگاه هستند.

نعیمی با اشاره به تغییر عناوین دانشکده‌ها به دانشکده‌های موضوعی و تجمیعی گفت: به سمت انجام پایان‌نامه‌های بین‌رشته‌ای می‌رویم و به دنبال آن، ظرفیت بی‌نظیری برای تبدیل علم به ثروت ایجاد خواهد شد.

وی با اشاره به بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ نوع تجهیز تخصصی، وجود پارک علم و فناوری مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سرای طلا و جواهر، مراکز فعال رشد و تحقیقاتی، این دانشگاه را بستر مناسب و زیرساخت‌های بسیار عالی و مطلوب برای استفاده دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانست.

انتهای پیام/

ارسال نظر