صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

با برگزاری جشنواره‌های هنری می‌توانیم شاهد شادابی و نشاط هنرمندان باشیم

معاون دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب گفت: با برگزاری جشنواره‌ها و رویداد‌های هنری می‌توان شاهد شادابی و نشاط در بین هنرمندان و در نتیجه آن تأثیر گذاری مناسب توسط این قشر در جامعه باشیم.
کد خبر : 937130

به گزارش خبرگزاری آنا، رامین فارسی، معاون دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با بیان اینکه دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب غرب دارای بیش از ۵۰۰۰ دانشجو در رشته‌های معماری، شهرسازی، طراحی صنعتی، نقاشی، عمران و محیط زیست است، گفت: این دانشکده در ۴ رشته معماری، شهرسازی، عمران و محیط زیست در مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشجو می‌پذیرد.

وی با اشاره به اینکه هنر یکی از نمود‌های شگفت‌انگیز و سازنده‌ی حیات بشری است که همواره از دیدگاه‌های مختلف بررسی شده است اظهار کرد: هنر باید رهایی‌بخش انسان از جهالت و هدایت‌گر او به سوی پیشرفت و ترقی باشد بنابراین این عرصه فضایی است که آمال و احساسات، ارزش‌ها، تجربیات و میراث و تمدن بشری را در بر می‌گیرد.

فارسی گفت: قبل از آن که بخواهیم نقش و وضعیت هنر را در جامعه امروزین مورد بررسی قرار دهیم لازم است ابتدا تعریفی از هنر داشته باشیم.

معاون دانشکده هنر و معماری واحد تهران غرب در ادامه بیان کرد: تعاریف متفاوتی در مراجع و کتب مختلف از هنر میشود، اما شاید بتوان مفهوم زیر را از تمام تعاریف استنباط کرد که " هنر یک فعالیت انسانی بوده و فرد هنرمند آگاهانه، احساساتی را که خود تجربه کرده، به یاری علایم مشخصه ظاهری، به دیگران انتقال می‌دهد به طوری که آنها این احساسات را درک نمایند و همان مراحل حسی‌ای که او تجربه کرده، درک کنند.

وی در ادامه افزود: یعنی انسان‌ها با دیدن اشیای مادی و یا خلسه‌های معنوی، مراحل حسی را تجربه می‌نمایند و آن را در قالب هنر (ترسیمی، خطاطی، مجسمه سازی، سنگ تراشی، تئاتر، نمایشنامه و ...) به تصویر میکشند؛ بنابراین هنر به مثابه ابزاری قدرتمند برای انعکاس، تفسیر و تحول واقعیت‌های اجتماعی، فرهنگی و هویتی در جامعه عمل می‌کند. به همین دلیل حکومت‌ها بسیار علاقه‌مند هستند که بتوانند از این ابزار قوی در نشر و القا خواسته‌های حکومت به جامعه استفاده کنند.

فارسی تصریح کرد: امروزه رویکرد جامعه نیز به جنبه‌های مختلف هنری (هنر‌های نمایشی، تجسمی و ...) بسیار مثبت می‌باشد و خانواده‌ها در تلاش هستند تا فرزندانشان بتوانند از همان کودکی در شاخه‌های مختلف هنری تجربیاتی را بیاموزند. در این میان هنر‌های تجسمی و به ویژه نقاشی به دلیل در دسترس بودن مواد و وسایل و ملزوماتش بیشتر مورد نظر خانواده‌ها قرار می‌گیرد. این هنر در دوره پیش دبستانی نیز بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرد در نتیجه شاهد اقبال عمومی به شاخه‌های مختلف این هنر در جامعه هستیم.

معاون دانشکده هنر و معماری واحد تهران غرب در پایان گفت: با برگزاری جشنواره‌ها و رویداد‌های هنری با جوایز ارزنده و همچنین حمایت‌های مادی و معنوی مناسب می‌توان شاهد شادابی و نشاط در بین هنرمندان و در نتیجه آن تأثیر گذاری مناسب توسط این قشر در جامعه باشیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر