صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
برای شرکت در مسابقات جهانی ربوکاپ؛

ربات «پپر» توسط متخصصان ایرانی آموزش داده شد

سرپرست تیم اعزامی رباتیک دانشگاه خاتم جزئیات برگزاری مسابقات جهانی ربوکاپ ۲۰۲۴ هلند و اعزام ربات «پپر» را تشریح کرد.
کد خبر : 921480

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالله شمیسا سرپرست تیم اعزامی رباتیک دانشگاه خاتم به مسابقات جهانی ربوکاپ ۲۰۲۴ هلند در نشست خبری و بازدید از ربات انسان نمای «پپر» اظهار کرد: این نشست به مناسبت مسابقات جهانی ربوکاپ هلند که قرار است برگزار شود تشکیل شده است؛ دانشگاه خاتم با رویکرد جدید یک دهه خود، تلاش دارد نسل جدید را با نسل جدید دانشگاه‌ها و فعالیت‌های به روز جامعه آشنا کند.

وی افزود: رویکرد این دانشگاه و دانشگاه‌های دیگر در زمینه ربات، داشتن نقش موثرتری در فناوری و ارتباط با صنعت، توسعه و تعامل به وجود آمده در دانشگاه است که این امر نیاز به سرمایه‌گذاری‌هایی در این راستا در زمینه ساختارسازی و تشکیل تیم‌های پیشرو دارد.

شمیسا ادامه داد: در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک باید بگویم که این مرکز در دانشگاه تشکیل شده و تیم رباتیک دانشگاه از سال ۹۷ شروع به فعالیت کرده است. در سال ۲۰۲۱ نیز در این مسابقات شرکت داشتیم که امسال نیز در این مسابقات شرکت مجدد خواهیم داشت.

وی با تاکید بر اهمیت مسابقات اضافه کرد: تیم‌های مختلف تلاش برای شرکت در این مسابقات دارند ما نیز تلاش داریم تیم خود را آماده شرکت در این مسابقات کنیم.

شمیسا با اشاره به اینکه مسابقات در ۱۵ لیگ برگزار می‌شود بیان کرد: با تمام محدودیت‌های ربات از نظر سخت افزاری، نرم افزاری و پردازشی، این ربات تناسب اندامی شبیه انسان دارد و هنر دوستان ما این است که با این شرایط در مسابقات شرکت موثر داشته باشند.

به گفته وی، بیش از ۵۰ هزار شرکت کننده و ۳۰۰ تیم از کشور‌های مختلف در این مسابقات حضور دارند.

شمیسا اظهار کرد: ترویج فناوری‌های نوین رباتیک و هوش مصنوعی و ایجاد بستری برای تبادل دانش و تجربه بین محققان و دانشجویان از جمله اهداف برگزاری این مسابقات است.

گفتنی است ربات «پپر» به عنوان یکی از پیشرفته‌ترین ربات‌های انسان نما در سطح جهان شناخته می‌شود، که یک ربات اجتماعی است و طراحی شده تا با انسان‌ها تعامل کند و قادر به تشخیص چهره، احساسات و برقراری ارتباط با کاربران از طریق صدا و حرکات است.

براساس این گزارش مسابقات جهانی ربوکاپ ۲۰۲۴ هلند در روز‌های ۲۷ تا ۳۱ تیرماه (۱۷ تا ۲۱ جولای) و با حضور بیش از ۳۰۰۰ دانشجوی فنی از ۴۵ کشور جهان برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر