صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
فناوری و دولت آینده (۲۷)؛

ضرورت توجه به فعالیت بروکر‌ها در دولت جدید

رئیس هیئت مدیره کارگزار فن‌بازار منطقه‌ای استان فارس گفت: جامعه و دستگاه‌ها‌ی اجرایی به فعالیت بروکرها، اهمیت چندانی نمی‌دهند، امیدواریم دولت جدید به آن توجه کند.
کد خبر : 920725

میلاد سلطانی رئیس هیئت مدیره کارگزار فن‌بازار منطقه‌ای استان فارس در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با اشاره به فضای حاکم بر بیش از یک‌دهه اکوسیستم علم و فناوری کشور گفت: در دولت شهید رئیسی حوزه فناوری از حوزه‌هایی بود که رشد بسیاری داشت؛ در مقایسه با ۱۵ سال اخیر عرصه فناوری و نوآوری در این دولت اقدامات مثبتی انجام شد. 

سلطانی با ذکر اقدامات انجام شده در دولت سیزدهم افزود: یکی از بهترین اقدامات برای محصولات فناورانه دانش بنیان؛ تصویب و اجرای قانون جهش تولید دانش‌بنیان بود. 

وی تعامل دستگاه اجرایی با حوزه فناوری را اقدام مهم در طول این دولت دانست و افزود: در این سه سال دستگاه‌های اجرایی با روح فناوری بیشتر آشنا شدند و این موضوع برای همه به دغدغه تبدیل شد که امیدواریم در دولت‌های بعدی نیز همین روند ادامه پیدا کند. 

سلطانی تعریف بسته‌های حمایتی صندوق نوآوری و شکوفایی را از دیگر اقدامات موثر برای کمک به عرصه فناوری ذکر کرد. 

رئیس هیئت مدیره کارگزار فن‌بازار منطقه‌ای استان فارس از افزایش مراکز رشد و نواری در این استات خبر داد و تصریح کرد: در این دولت تأسیس مراکز رشد نوآوری افزایش یافت؛ قبلا فقط پارک علم و فناوری در استان داشتیم الان چندین مرکز رشد و نواری ذیل پارک ایجاد شده است. همچنین افزایش سرانه فضای کاری برای شرکت‌ها موضوع مهمی بود که به انجام رسید. 

{$sepehr_key_374}
 
سلطانی با اشاره به هدفمند‌تر کردن دید اعضای هیئت علمی به سمت صنعتی و کاربردی شدن طرح‌های پژوهشی گفت: لازم است علاوه بر امتیاز اعضای هیئت علمی در پژوهش و مقاله‌ها،به کاربردی سازی این پژوهش ها توجه شود.

وی در توضیح اقداماتی جهت تأمین نیروی انسانی شرکت‌ها افزود: طرح دستیار فناور پارک‌های علم وفناوری بسیار مهم است که باعث تامین نیروی انسانی شرکت‌ها می‌شود، زیرا نیروی انسانی در توسعه علم و فناوری بسیار مهم است. 

سلطانی اعتماد ناکافی، عدم استفاده از ظرفیت بروکر‌ها را یکی از نقاط ضعف دانست و گفت: شرکت‌ها باید بتوانند از ظرفیت بروکر‌ها بهترین استفاده را کنند که متاسفانه جامعه و دستگا‌ها‌ی اجرایی به این موضع اهمیت چندانی نمیدهند امیدواریم دولت بعد به آن توجه کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر