صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۴۳ - ۲۶ خرداد ۱۴۰۳

وزارت آموزش و پرورش به دنبال طرح جدید برنامه درسی نیست

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: وزارت آموزش و پرورش به دنبال طرح جدید برنامه درسی نیست، بلکه باید با دید متفاوتی نسبت به برنامه درسی موجود نگریست و همه ابعاد آن را مورد توجه قرار داد.
کد خبر : 917226

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمید طریفی حسینی، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در گردهمایی مدیران کل و معاونان آموزش ابتدایی ادارات کل آموزش و پرورش کشور گفت: اهتمام ما تقویت مدارس دولتی است و این اتفاق، از رهرو توجه به محتوای برنامه درسی و انتخاب معلم مناسب ممکن است و عناصر مختلف برنامه درسی باید به شکل صحیح در مدرسه پیاده شود.

وی با گرامیداشت یاد شهید رئیسی و شهدای خدمت اظهارکرد: سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی قلب آموزش و پرورش است و باید در حوزه آموزش و برنامه درسی مرجعیت داشته باشد که تاکنون به همین صورت بوده است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه معاونت ابتدایی به عنوان مجری برنامه درسی در بخش آموزش در حال انجام برنامه‌های مختلفی است، افزود: سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی متولی امر آموزش و پرورش در حوزه تولید برنامه درسی است و هر کتاب یا ابزار کمک آموزشی که بخواهد وارد مدرسه شود باید از این سازمان مجوز بگیرد.

طریفی حسینی اذعان کرد: وزارت آموزش و پرورش به دنبال طرح جدید برنامه درسی نیست؛ بلکه باید با دید متفاوتی نسبت به برنامه درسی موجود نگریست و همه ابعاد آن را مورد توجه قرار داد.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: سواد خواندن و ارتقای مهارت‌های زبانی دانش‌آموزان از مسائل مهم معاونت آموزش ابتدایی است که تاکنون طرح‌های مختلفی در این زمینه اجرا شده است؛ اما سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی بسته تربیت و یادگیری زبان و ادبیات فارسی را طراحی و ارائه کرده است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی ادامه داد: تلاش کرده‌ایم تا در وزارت آموزش و پرورش از طرح محوری به سمت برنامه محوری و فرایند محوری حرکت کنیم و طراحی بسته‌های تربیت و یادگیری در همین راستا اتفاق افتاد.

طریفی حسینی ابراز کرد: فرایند تغییر کتب، قبل از تصویب سند درسی ملی اتفاق افتاد و باعث شد تا راه تأمل و بررسی بسته شود؛ اما امروز باید تلاش کنیم فهم دقیق و درستی از ابعاد برنامه درسی ملی به دست آوریم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان لزوم تلاش برای پشتیبانی علمی از مدارس، تصریح کرد: اهتمام ما تقویت مدارس دولتی است و این اتفاق، از رهرو توجه به محتوای برنامه درسی و انتخاب معلم مناسب ممکن است و عناصر مختلف برنامه درسی باید به شکل صحیح در مدرسه پیاده شود.

وی با اشاره به اینکه در آزمون استخدامی درصددیم تا افرادی انتخاب شوند که بهترین اشخاص و متناسب‌ترین افراد برای انتقال مفاهیم آموزشی باشند ابراز کرد: وجه ممیزه طرح شهید همت با دیگر طرح‌های اجرا شده، مسئله‌محوری و ارتباط بین معلمان بود که هرجا اتفاق افتاد باعث شد طرح موفقی اجرا شود.

طریفی حسینی خاطرنشان کرد: باید از فرصت تابستان برای آموزش به مدیران مدارس ابتدایی استفاده کرد تا با این مسئله به صورت جدی درگیر شوند.

انتهای پیام/

ارسال نظر