صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
توسط یک شرکت فناور انجام شد؛

طراحی سامانه‌ای آماری و بومی برای کمک به پارک‌های علم و فناوری

مدیر عامل یک شرکت فناور گفت: نرم‌افزار آماری بومی قابلیت ارائه به همه کشور‌ها را دارد و می‌تواند از همه زبان‌ها پشتیبانی کند.
کد خبر : 915577

علی رزی، مسئول ارشد اجرایی یک شرکت فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد واحد اصفهان (خوراسگان) در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره محصول فناورانه خود گفت: محصول ویژه این شرکت با نام اختصاری و تجاری «سپند» ارائه می‌‌شود که مخفف سامانه پایگاه‌های نوآوری و دانش‌بنیان است.

وی در توضیح این سامانه ادامه داد: با توجه به فعالیت ۸ ساله در زیست‌بوم نوآوری و فناوری کشور متوجه شدیم در زمینه طراحی و ارائه سامانه‌های یکپارچه‌ای خلأ اساسی وجود دارد؛ بنابراین تلاش کردیم با ایجاد این سامانه بومی مشکلات پارک‌های نوآوری و مراکز رشد را حل کنیم.

رزی ادامه داد: ما با مطالعه زیست‌بوم کشور‌های ترکیه، روسیه، آمریکا، اسپانیا، استرالیا و چین و کشور‌های خاورمیانه و... سنجش نیاز‌های داخلی در کشور این سامانه را طراحی کردیم و به مراکز رشد تحویل دادیم تا شتاب‌دهنده‌ها را در این سامانه بیاورند.

این فناور افزود: در حال حاضر علاوه بر مراکز حمایتی اعم از پارک‌های فناوری، مراکز رشد، شتاب دهنده‌ها و مراکز مشاوره و کارخانه‌های نوآوری و شرکت‌ها و استارت‌آپ‌ها و تمام فعالین زیست بوم علم و فناوری که شامل معاونت علمی، زیست بوم کارآفرینی مثل اداره کار و فرمانداری‌ها و شرکت‌های صنعتی از این سامانه استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به قابلیت‌های این سامانه گفت: زیرساخت این سامانه قابلیت تیکت کردن و رصد فرم‌ افراد وجود دارد. از زمانی که استارت‌آپ شروع به فعالیت می‌کند قابل مشاهده است، همچنین در به‌روزرسانی‌های بعدی مباحث مالی استارت‌آپ‌ها و حمایت‌ها، سیستم احراز بیومتریک، هویت سنجی و هوش مصنوعی به صورت چت آپ در کنار کاربر‌ها و مراکز و خود استارت‌‌آپ قرار بگیرد.

وی افزود: در این سامانه قابلیت‌های دیگری اعم از  چت کردن افراد با هوش مصنوعی و انجام پرس‌وجو وجود دارد.

رزی با بیان اینکه نمونه‌ای مثل این سامانه وجود ندارد افزود: تنها نمونه این سامانه را وزارت علوم دارد که پارک‌ها را رتبه‌بندی و امتیازدهی می‌کند و برنامه آن از شرکت‌های دیگر تهیه شده و باید افراد جای دیگر ثبت نام کنند و اطلاعات آنها ثبت شود پیش از این مراکز رشد از فرم‌های گوگل نیز استفاده می‌کردند که این دیتا‌ها جایی ثبت نمی‌شد و سازمان‌ها نمی‌توانستند آن را دسته‌بندی کنند.

وی افزود: در حال حاضر استارت‌آپ‌ها و مراکز حامی یک پورتال کامل دارند که شامل فرم و دیتاهای طبقه بندی شده است که از لحاظ امنیتی قابلیت رصد توسط مدیران را دارد و مشکل سرقت اطلاعات نداریم و هر تعداد که بخواهند می‌توانند کاربر تعیین کنند.

رزی ادامه داد: این نرم‌افزار کاملاً بومی است و از آژانس‌های استانبول و عراق درخواست خرید این سامانه را داشتیم؛ زیرا یکی از قابلیت‌های مهم این سامانه این است که می‌تواند کلیه زبان‌ها را پشتیبانی کند؛ اما برنامه‌های موجود دیگر نسخه انگلیسی است که صرفاً ترجمه فارسی شده است. ما می‌توانیم نسخه‌های سامانه را روی سایت‌های بین المللی بارگذاری کنیم حتی امکان این وجود دارد که کشور مبدا و مقصد روی سامانه به زبان‌های خود با هم در ارتباط باشند.

وی از دیگر مزایای این سامانه را پشتیبانی کامل برشمرد و افزود: امنیت این سامانه به صورت کامل با شرکت است و در عین حال ویژگی‌های لازم برای سازمان‌ها و سفارشی دارد و توسعه و تغییرات پشتیبانی کامل صورت می‌گیرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر