صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۴۲ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۳

تصاویر نجومی سیزدهم خرداد (۲ ژوئن)

نگاهی متفاوت به آسمان شب و فضای بی‌پایان.
کد خبر : 914847

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ تصاویر نجوم و فضا جدای از اهمیتی که در مطالعات و تحقیقات اخترشناسی دارد، امکان مشاهده و درک عجایب و شگفتی‌های دنیای بیرون از سیاره زمین را برای علاقه‌مندان این حوزه فراهم می‌کند. امروزه به لطف پیشرفت علم و فناوری، تصاویر نجومی به شکل‌های بسیار زیبا و گهگاه هنری تهیه می‌شود که علاوه بر ارائه اطلاعات علمی، زیبایی‌های خیره‌کننده‌ای را برای علاقه‌مندان به ارمغان می‌آورد.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

بیشتر بخوانید {$sepehr_key_85}

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

تصویر روز skyandtelescope

این عکس توسط لوئیجی مورونه (Luigi Morrone) در شیلی به تاریخ 20 ژانویه 2024 با تجهیزات تلسکوپ - CHI-1 PlaneWave CDK24، دوربین - QHY 600M CMOS و عکس با نوردهی‌های مختلف گرفته شده است.

تصویر روز Earthsky

با نگاهی به آسمان، زیبایی خیره‌کننده کهکشان راه شیری به چشم می‌خورد. آسمان شب اسرار بسیاری را در خود جای داده و به خوبی می‌درخشد. این مایه شرمساری است که نورهای مصنوعی آسمان شب را می‌پوشانند و زیبایی آن را پنهان می‌کنند، چرا که ما جادوی جهان را از دست می‌دهیم. برای درک بهتر ستارگان، باید آلودگی نوری را کاهش دهیم. با کم کردن نورهای مصنوعی، می‌توانیم شگفتی واقعی آسمان را ببینیم. به این ترتیب، ما می‌توانیم دوباره با کیهان ارتباط برقرار کنیم و جایگاه خود را در آن درک کنیم. این عکس با استفاده از دوربین Canon 5Ds با لنز 15-35 میلی‌متری روی سه‌پایه Manfrotto، ویرایش‌های جزئی برای وضوح و برش تصویر انجام شده است.

ویدئوی روز ناسا

هیچ کس چرخش ماه را به این صورت نمی بیند زیرا ماه همیشه یک روی خود را به زمین نشان می‌دهد. حال با فناوری پیشرفته و تصاویر دقیق از مدارگرد شناسایی ماه، یک ویدیوی چرخش مجازی با کیفیت بالا ایجاد شده است. در این ویدئو نمای استاندارد ماه را از زمین می‌بینیم. دریای خاوری (Mare Orientale)، یک دهانه بزرگ که به سختی از زمین قابل مشاهده است، در زیر خط استوا نمایان می‌شود. این ویدئو تنها در 24 ثانیه، یک چرخش کامل را نشان می‌دهد. در حال حاضر، بیش از 32 ماموریت جدید به ماه در حال انجام است، از جمله برنامه آرتمیس ناسا که طی آن قرار است چند سال آینده فضانوردان را بر روی ماه فرود آیند.

تصویر روز astronomy

جرالد رامان (Gerald Rhemann)، مایکل جاگر (Michael Jäge) و لوکاس دمتز (Lukas Demetz) این عکس را از مزرعه‌هاکوس، نامیبیا گرفته اند. در تصویری که در 4 می گرفته شد، خمیدگی قابل توجهی در دم آبی دنباله دار 12P/Pons-Brooks دیده می‌شود. این خمیدگی نشان دهنده یک رویداد قطع ارتباط است که زمانی اتفاق می‌افتد که طوفان خورشیدی دم یونی را از هسته دنباله دار جدا می‌کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر