صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۰ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳

ارتباط وکلا با جامعه دانشگاهی از الزامات جامعه قضائی است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه عنوان کرد: ارتباط وکلا با جامعه دانشگاهی از الزامات جامعه حقوقی و قضائی امروز است.
کد خبر : 911190

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه و کانون وکلای دادگستری استان آذربایجان‌شرقی تفاهم‌نامه علمی ـ پژوهشی امضا کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه در حاشیه امضای این تفاهم‌نامه اظهار کرد: این دانشگاه با داشتن هیئت علمی در رشته حقوق با سه مقطع کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری ظرفیت لازم و کافی برای همکاری پژوهشی و آموزشی با کانون وکلا را دارد.

بابک پورقهرمانی با اشاره به قدمت رشته حقوق در دانشگاه آزاد اسلامی مراغه و وجود مرکز تحقیقات حقوق در این دانشگاه افزود: ارتباط وکلا با جامعه دانشگاهی از الزامات جامعه حقوقی و قضائی امروز است.

رئیس کانون وکلای دادگستری استان آذربایجان‌شرقی هم با بیان اینکه بین مراکز علمی بیشترین تعامل با کانون وکلا را دانشگاه آزاد اسلامی دارد، افزود: در سال گذشته حدود ۶۰۰ کارآموز در سطح استان آذربایجان‌شرقی آموزش دیدند که در این راستا اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد بیشترین پشتیبانی و همکاری را با کانون وکلا داشتند.

حسن فرهودی‌نیا افزود: کانون وکلا از ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه ارتقاء و به‌روزرسانی دانش حقوقی اعضای کانون وکلا استفاده خواهد کرد.

به گزارش آنا؛ در ادامه این مراسم پورقهرمانی به نمایندگی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه و فرهودی‌نیا به نمایندگی از کانون وکلای دادگستری استان آذربایجان‌شرقی تفاهم‌نامه را در چهار ماده به مدت پنج سال امضا کردند.

استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های یکدیگر در زمینه‌های پژوهشی و آموزشی، انجام داوری و نظارت بر پروژه‌های تحقیقاتی، تدوین و تألیف اسناد و مدارک علمی، برگزاری کارگاه‌ها و نشست‌های تخصصی کوتاه‌مدت، اجرای پروژه‌های تحقیقاتی ـ کاربردی موردنیاز تا مرحله تبیین دانش فنی، تألیف و ترجمه مراجع، متون، کتب و دانشنامه‌های علمی مورد نیاز کانون، کمک به ایجاد ارتباط و همکاری بین محققان، استادان، دانشجویان و کارآموزان و ارتقای مطالعات و پژوهش‌های حقوقی و قضائی از مفاد این تفاهم‌نامه بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر