صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۴۶ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
در گفت‌وگو با آنا؛

کارشناس تغذیه: خوردن صبحانه از افسردگی جلوگیری می‌کند

روح‌الله سراجی گفت: حذف وعده صبحانه منجر به افزایش احتمال افسردگی در نوجوانان و بزرگسالان می‌شود؛ چراکه اضطراب و پریشانی روانی در نوجوانانی که وعده صبحانه را حذف کرده بودند، مشاهده شد.
کد خبر : 911038

روح‌الله سراجی کارشناس تغذیه در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: سلامت روان یکی از اصلی ترین مسائل سلامت جهانی است که با چندین بیماری مهم دیگر ازجمله بیماری‌­های قلبی – عروقی و سکته مغزی در ارتباط است، همچنین مصرف صبحانه به عنوان عضو جدایی ناپذیر از عادات غذایی سالم در نظر گرفته می‌­شود.

سراجی گفت: مصرف منظم صبحانه به دلیل اثرات مثبت آن بر سلامت کلی مانند بهبود خلق و خو، عملکرد شناختی و افزایش کیفیت الگوی غذایی در تمام گروه‌های سنی توصیه می­‌شود.

کارشناس تغذیه بیان کرد: نتایج مطالعات حاکی از آن است که حذف وعده صبحانه منجر به افزایش احتمال افسردگی در نوجوانان و بزرگسالان می‌شود.همچنین اضطراب و پریشانی روانی در نوجوانانی که وعده صبحانه را حذف کرده بودند، مشاهده شد.

سراجی ادامه داد: افرادی که صبحانه با ارزش غذایی بالاتر، شامل غلات کامل و محصولات لبنی را مصرف می­‌کردند، امتیاز بالاتر در مورد کیفیت زندگی و امتیاز کمتر در ارتباط با افسردگی و بیماری­های روانی در مقایسه با افراد دریافت کننده صبحانه با کیفیت پایین کسب کردند.

وی افزود: در نهایت توصیه ما مصرف صبحانه منظم و مغذی شامل غلات کامل و محصولات لبنی و پروتئینی است که در کاهش اختلالات روانی مانند استرس، افسردگی و پریشانی مؤثر بوده و منجر به بهبود سلامت روان افراد جامعه می­‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر