چرا زنبورهای عسل برای ادامه زندگی ما خیلی مهم هستند؟
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، به نظر شما زنبور عسل غیر از این که نیش بزند چه هنر دیگری دارد؟ حدود 75 درصد از مواد غذایی که میخوریم از دانههای روغنی بگیرید تا خیلی از میوهها، لوبیا و کدو سبز و مواردی مانند گوجهفرنگی و توتفرنگی همگی به لطف گردهافشانی زنبورها رشد میکنند!
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بیشتر بخوانید
{$sepehr_key_25}
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
غیر از اینکه گردهافشانی زنبورها و بعضی از حشرات دیگر برای تولید غذای ما انسانها خیلی مهم است، حضور این موجودات خاصیت مهم دیگری هم برای طبیعت دارد. 80 درصد گیاهان گلدار به کمک زنبورها گردهافشانیشان را انجام میدهند و تکثیر میشوند. گزارشهای سازمان ملل نشان میدهد، گردهافشانهایی مانند زنبورها، پروانهها، خفاشها و مرغ مگسخوار به طور مستقیم در تأمین غذای ما انسانها و به طور کلی چرخه محیط زیست کمک میکنند. البته زنبورها بزرگترین گردهافشانهای کره زمین هستند و اگر از بین بروند و یا کار نکنند دیگر هیچ محصول غذایی نخواهیم داشت.
لابد دارید فکر میکنید خب این همه زنبور تو طبیعت هستند پس چه نگرانی درباره آنها وجود دارد؟ واقعیت این است که خیلی از زنبورها به دلیل سمهای دفع آفات کشاورزی که در مزرعهها به کار میرود از بین میروند و بخشی از آنها هم به دلیل از بین رفتن زیستگاههایشان در حال نابودی هستند. تغییر اقلیم یا همان بیش از حد گرم شدن هوا در بعضی نقاط کره زمین و جابهجایی فصلها باعث شده این زنبورهای زحمتکش در معرض خطر قرار بگیرند.
*گردهافشانی: انتقال گردههای دانه از پرچم گلها و گیاهان به کلاله گیاهان دیگر، این روش تولید مثل و تکثیر گیاهان دانهدار است.
انتهای پیام/