صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۴۰ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۵
یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی در گفت‌و‌گو با آنا عنوان کرد:

مصرف هویج احتمال بروز سردرد را کاهش می‌دهد

یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی، عنوان کرد: با مصرف روزانه یک هویج متوسط می‌توان از بروز مشکلات عصبی و کاهش آب بدن پیشگیری کرد.
کد خبر : 89844

دکتر احمدرضا درستی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با بیان اینکه به تمام افراد توصیه می‌شود روزانه یک هویج متوسط مصرف کنند، گفت: هویج دارای میزان بالایی فیبر و آنتی اکسیدان است به همین دلیل مصرف آن موجب کاهش مشکلات اعصاب از جمله سردرد می‌شود.


وی افزود: مصرف روزانه یک هویج متوسط موجب تامین آب مورد نیاز بدن نیز می‌شود به همین دلیل فرد طی روز به خصوص در زمان افزایش دمای هوا کم‌تر احساس گرما می‌کند.


این متخصص تغذیه و رژیم غذایی، در ادامه تصریح کرد: به کودکان و افراد میانسالی که قادر به جویدن هویج نیستند توصیه می‌شود هویج را به صورت رنده شده و همراه با سالاد مصرف کنند.


درستی خاطرنشان کرد: مصرف هویج هم‌چنین منجر به افزایش جذب ویتامین A می‌شود به همین دلیل مصرف آن در کودکان ضروری است.


وی در پایان عنوان کرد: حرارت موجب از دست رفتن خواص هویج نمی‌شود به همین دلیل به افراد توصیه می‌شود در سوپ‌های خود به مقدار فراوان هویج استفاده کنند.



انتهای پیام/

ارسال نظر