صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۲ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۲
یک متخصص طب ایرانی در گفت‌وگو با آنا تشریح کرد؛

4 عامل نشاط سلول‌های جنسی را بشناسید

یک متخصص طب ایرانی گفت: خواب باکیفیت، فعالیت بدنی کافی، تغذیه سالم و مدیریت احساسات، 4 عامل نشاط سلول‌های جنسی هستند.
کد خبر : 898272

الهام اختری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: سلامت باروری مدیون سلامت کلی بدن فرد است اما برخی موارد اثرگذاری بیشتری دارند.

وی افزود: اگر خواب شبانه کافی داشته باشید و ابتدای شب یعنی ساعت 11 شب تا 3 صبح را در محیط تاریک به خواب اختصاص بدهید و خوابی عمیق و راحت را تجربه کنید، سلول‌های جنسی از طراوت و تازگی بیشتری برخوردار خواهند بود.

این متخصص طب ایرانی گفت: مورد دیگر که باید به آن توجه شود، فعالیت بدنی کافی است؛ خمودگی عضلات باعث می‌شود تا نشاط جنسی کاهش پیدا بکند؛ بنابراین ورزش مستمر حتی پیاده‌روی درگذر زمان موجب سلامت باروری فرد می‌شود.

وی بابیان اینکه مورد بعدی تغذیه مناسب است، ادامه داد: کیفیت مواد اولیه غذایی که در منزل طبخ می‌کنید از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و پیشنهاد بنده به‌عنوان یک متخصص طب ایرانی این است که از مواد غذایی مدت‌دار، دوری کرده و مواد تازه را از بازارهای تره‌بار تهیه کنید چون تازگی خرید شما کمک می‌کند تا سلامت غذا بیشتر باشد.

اختری اظهار کرد: مورد بعدی که باید به آن توجه کنید، «غم و شادی» و «ترس و هیجان» است که به‌طور روزمره با آن‌ها روبرو هستید؛ هر بار که فردی عصبانی می‌شود، غمگین شده یا می‌ترسد، یا یک خبر بد می‌شنود و منجر به این شود که مدت‌ها در معرض آن غم یا ترس باشد، سلول‌های جنسی او نشاط خود را از دست می‌دهند.

وی یادآور شد: کاهش نشاط سلول‌های جنسی احتمال کاهش قدرت باروری را افزایش می‌دهد، بنابراین مدیریت هیجانات در دوری از این وضعیت بسیار مؤثر است؛ یوگا، مراقبه، دعا و ذکر گفتن کمک زیادی می‌کند تا در زندگی خوش‌دلی بیشتری داشته باشید.

انتهای پیام/

ارسال نظر