صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

خسروپناه: توحید باید به سبک زندگی تبدیل شود

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: امام حسین (ع) برای مسلمانان خطبه‌های توحیدی می‌خواند، زیرا می‌خواست سبک زندگی مردم توحیدی باشد.
کد خبر : 897247

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست مدرسه مروی با تبریک اعیاد شعبانیه و دهه فجر و با اشاره به ساحت توحیدی امام حسین (ع) اظهار کرد: امام حسین (ع) در خطبه‌ها و کلماتش در باب توحید سخنان مهمی دارد و حتی می‌توان فلسفه قیام حضرت را همین توحید دانست، فلسفه قیام ائمه و پیامبر به خاطر توحید است چراکه هر چه مشکل داریم از شرک است، شرک می‌تواند انواع مختلفی داشته باشد که برخی از آنها شرک خداپرستی، شرک ریاست، شرک شهرت، شرک شهوت و شرک غضب است.

وی ادامه داد: حضرت امام خمینی (ره) حول توحید مدام سخن می‌گفت، انسانی که واقعاً موحد شود می‌تواند رستگار شود. ضمن اینکه توحید کلامی ضروری است، اما غیر از بینش توحیدی، منش و کنش نیز توحیدی باشد و این کار سختی است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به برخی از احادیث امام حسین (ع) بیان کرد: امام حسین (ع) در حدیثی می‌فرماید که «ای مردم! خداوند بندگان را آفرید تا او را بشناسند، آنگاه که او را شناختند، پرستش کنند و آنگاه که او را پرستیدند، از پرستش غیر او بی‌نیاز شوند»، چرا غیر خدا می‌پرستیم، چون به خدا شناخت نداریم.

خسروپناه گفت: هر چه شهر‌ها مدرن‌تر می‌شود، مردم به روان‌پزشک بیشتر نیاز دارند و بالاترین آمار خودکشی در اروپای شمالی، ژاپن و کره جنوبی است. انسانی که توحید قلبی دارد آرامش دارد، خودکشی و مشکلات روحی روانی زاییده بی‌خدایی و نفی توحید است.

وی ادامه داد: خطاب خطبه‌های امام حسین (ع) به عموم مردم است که توحید داشته باشد، البته سریان توحید باید در زندگی باشد. توحیدی که بنیشی، منشی انگیزشی و کنشی باشد، ارزش دارد. این‌گونه هویت فرد توحیدی است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: خطبه‌های امام حسین (ع) در مدینه و مکه توحیدی بود با اینکه همه مخاطبان مسلمان بودند، اما باز هم بر توحید تأکید داشت، چون ممکن است در زندگی مردم توحید نباشد، باید سبک زندگی توحیدی باشد.

خسروپناه اضافه کرد: امام حسین (ع) در روز عاشورا چند وداع داشت که بهانه‌ای بود تا به خیمه‌ها سر بزند و مراقب خیمه‌ها باشند، یکی از وداع‌ها با خواهرش زینب (س)، خطاب به خواهرش فرمود که خواهرم نماز شبت را ترک نکن، عجیب است که در اوضاع به هم ریخته کربلا، به حضرت زینب (س) می‌گوید که نماز شب را ترک نکن.

وی بیان کرد: محبت ما به اهل بیت به خاطر توحید و موحد شدن است. باید خودمان همواره میزان توحید را محاسبه کنیم، اکثر کسانی که به جبهه می‌رفتند جوان و نوجوان بودند، چون تعلق کمی به دنیا داشتند و موحد بودند، شهدای مدافع حرم مقامشان بالاست، چون با وجود تعهدات زندگی و خانواده باز هم از جانشان می‌گذرند.

انتهای پیام/

ارسال نظر