صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۶ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۲

نمک یددار تصفیه شده را به مقدار کم در آخر پخت به غذا اضافه کنید

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت گفت: نمک یددار تصفیه شده را به مقدار کم در آخر پخت به غذا اضافه کنید.
کد خبر : 893030

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ احمد اسماعیل‌زاده در پنجمین روز پویش ملی سلامت، اطلاع رسانی تغذیه سالم، افزود: ید یکی از عناصر ضروری برای حفظ سلامت تیروئید و بدن بوده و این عنصر کمیاب برای رشد و نمو فرد، به خصوص رشد و تکامل عصبی جنین در طول زندگی داخل رحمی و تا دو سال پس از تولد موردنیاز است.

 وی با بیان این که کمبود ید ساده ترین مشکل تغذیه ای جوامع است که می‌توان با تأمین ید موردنیاز روزانه افراد آن را کنترل کرد، اظهار داشت: از سال 1990 میلادی به بعد تلاش های قابل توجهی برای بهبود دریافت ید جوامع از طریق یددار کردن همگانی نمک در اکثر کشور های دنیا صورت گرفته است به طوریکه در حال حاضر حدود دو سوم جمعیت جهان تحت پوشش تغذیه با نمک یددار هستند.

 مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: بنابراین برای تأمین ید موردنیاز باید حتماً نمک مصرفی روزانه یددار باشد اما باید توجه داشت که این عنصر فراراست و به‌سرعت در معرض هوا و حرارت از ماده غذایی می‌پرد.

 اسماعیل‌زاده یادآور شد: برای حفظ ید حتماً باید نمک یددار را در دقایق پایینی پخت در غذا ریخت تا ید آن از بین نرود.

انتهای پیام/

برچسب ها: نمک تغذیه سالم
ارسال نظر