صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۴۸ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۲

رعایت رژیم غذایی ۱۰ سال به طول عمر اضافه می‌کند

نتیجه حاصل از یک مطالعه نشان می‌دهد که اگر از سن ۲۰ سالگی یک رژیم غذایی مطلوب را در پیش بگیریم، بیش از ۱۰ سال به طول عمرمان افزوده خواهد شد.
کد خبر : 892821

به گزارش گروه جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از هلثی فود، همه ما به دنبال افزایش طول عمرمان هستیم و اغلب هم از دیگران می‌شنویم که رسیدن به این مقصود در گرو انتخاب سبک زندگی سالم‌تر مانند انجام ورزش، پرهیز از سیگار و مشروبات الکلی است.

همچنین مطالعات حاکی از آن است که پیروی از رژیم غذایی به افزایش طول مدت زندگی منجر می‌شود و آنگونه که از یک مطالعه جدید برمی‌آید، خوردن غذا‌های سالم بین ۶ تا ۷ سال به طول عمر افراد میان‌سال می‌افزاید حال آنکه این رقم در جوانان تا ۱۰ سال هم افزایش می‌یابد.

به گفته محققان، اینکه از سن ۲۰ سالگی یک رژیم غذایی مطلوب را در پیش بگیریم، بیش از ۱۰ سال به طول عمر می‌افزاید. همچنین اگر از سن ۶۰ سالگی به بعد رژیم غذایی را از مدل غربی به مدل مطلوب تغییر دهیم، بخت آن را پیدا می‌کنیم که دست‌کم ۸ سال بیشتر زنده بمانیم. چنین تجربه‌ای برای افراد ۸۰ سال به بالا، حدود ۳.۵ سال زمان می‌خرد.

در اینجا منظور از رژیم غربی سبکی از غذا خوردن است که شامل محصولات فراوری شده، گوشت قرمز، محصولات لبنی پرچرب، غذا‌های شیرین و مصرف ناچیز میوه و سبزیجات باشد.

در مقابل، رژیم غذایی مطلوب شامل حبوبات بیشتر (لوبیا، نخود و عدس)، غلات کامل (جو دوسر، جو و برنج قهوه‌ای)، آجیل و وابستگی کمتر به گوشت قرمز و فرآوری‌شده است.

این مطالعه نشان می‌دهد که ایجاد تغییرات بلند‌مدت در رژیم غذایی از هر سنی که شروع شود، می‌تواند مزایای قابل توجهی از منظر افزایش طول عمر داشته باشد. اما اگر این تغییرات از سنین کمتر آغاز شود، نتیجه بهتری خواهد داشت.

انتهای پیام/

ارسال نظر