دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

نادی: برنامه‌های راهبردی مدارس سما مبتنی‌بر سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی تبیین می‌شود

معاون علوم تربیتی و مهارتی و معاونان امور مدارس سما گفت: برنامه‌های راهبردی مدارس سما مبتنی‌بر سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی تبیین می‌شود.
کد خبر : 892136

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدعلی نادی خوراسگانی، معاون علوم تربیتی و مهارتی در گردهمایی معاونان امور مدارس سما در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، گفت: در نشست دو روزه شورای معاونان امور مدارس دانشگاه آزاد اسلامی برنامه‌های راهبردی مدارس سما مبتنی بر سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی تبیین می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین در این شورا درخصوص پیوند دانشگاه و دانشکده‌های تعلیم و تربیت اسلامی، تحولات کمی و کیفی در حوزه برنامه‌های فرهنگی، درآمد‌های غیرشهریه‌ای با تمرکز بر ارتباط دانشگاه و مدرسه، توسعه کمی و کیفی مدارس، ساختار و پیوند دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی با مدارس و تحول در الگوی تربیتی مدارس مبتنی بر الگو‌های استخراج شده تعالی بخش و ... بحث و تبادل نظر خواهد شد.

رشد ۱۵ درصدی دانش‌آموزان سما در سال آتی

فاطمه حمیدی فر، معاون آموزش‌های عمومی و تعالی مدارس و رئیس دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی در ادامه نشست، اظهار کرد: تعداد مدارس سما در سراسر کشور ۸۲۵ مدرسه است و ۱۵۴هزار و ۲۱۹ دانش آموز در این مدارس مشغول به تحصیل هستند.

معاون آموزش‌های عمومی و تعالی مدارس ادامه داد: مدارس سما در سراسر کشور به نسبت ظرفیت نوسازی خود ۲۰ هزار و ۱۵۴ دانش آموز کم دارد. تعداد دانش آموزان در ۱۴۰۱، ۱۴۲هزار و ۵۷۲ نفر بوده که در سال ۱۴۰۲، به ۱۵۴هزار و ۲۱۹ مورد رسیده و رشد ۸ درصدی را نشان می‌دهد.

حمیدی فر با بیان اینکه پیش‌بینی می‌کنیم برای سال آینده تعداد دانش‌آموزان مدارس سما رشد ۱۵ درصدی داشته باشد، افزود: در رابطه با مدارس سما، فعالیت‌ها و نظارت بر فعالیتها؛ از طریق یک پرتال صورت می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: برای مجوز توسعه کمی مدارس سما مدیران حتما باید اطلاعات آمایشی و برای آینده برنامه داشته باشد. برای سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳، ۶۹ مجوز از سمت سازمان سما صادر شده که صرفا ۳۴ مورد راه اندازی شده است.

معاون آموزش‌های عمومی و تعالی مدارس با بیان اینکه ۳۸۰ مورد مدارس پیش و دبستان در سراسر کشور داریم، تصریح کرد: ۹۶هزار و ۶۷۷ دانش آموز در این مدارس تحصیل می‌کنند.

وی تعداد کل مدارس متوسطه اول را ۲۲۴ مورد دانست و اضافه کرد: تعداد مدارس متوسطه دوره دوم نیز ۱۵۵ مورد است.

حمیدی فر بیان کرد: تعداد هنرستان‌های فنی و کاردانش نیز ۶۶ مورد است و ۲ هزار و ۹۰ هنرورز مشغول به‌کار هستند.

معاون آموزش‌های عمومی و تعالی مدارس تصریح کرد: اصفهان با ۸۱ مدرسه، فارس با ۷۴مدرسه و تهران با ۵۹ مدرسه؛ بیشترین فراوانی را در میان استان‌ها در کل کشور دارند ضمن اینکه خراسان رضوی با ۱۲ هزار و ۶۵۶ دانش آموز، فارس با ۱۲هزار و ۴۷۵ و اصفهان با ۱۲هزار و ۱۵۸ بیشترین تعداد دانش آموز را دارند.

حمیدی فر در خصوص مصرف سالانه بودجه پژوهشی نیز خاطرنشان کرد: تنها استان‌های یزد و سیستان و بلوچستان کل بودجه پژوهشی خود را مصرف کرده‌اند.

انتهای پیام/

ارسال نظر