صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

سال ۲۰۲۴؛ نقطه عطفی تاریخی برای اسپیس‌ایکس

شرکت فضایی اسپیس‌ایکس در حال به دست آوردن پیشرفت‌های چشمگیری در عرصه پروژه‌های آینده خود است که با راه‌اندازی پرتابگر استارشیپ تکمیل می‌شود.
کد خبر : 889175

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، شرکت فضایی اسپیس‌ایکس که توسط ایلان ماسک تاسیس شده است، در حال به دست آوردن پیشرفت‌های چشمگیری در عرصه پروژه‌های آینده خود است. در ۲۰۲۴، این شرکت برنامه‌های بزرگی را برای راه‌اندازی پرتابگر عظیم خود به نام استارشیپ و ایجاد شبکه‌ای از ماهواره‌های اینترنتی استارلینک در نظر دارد.

استارشیپ، یک سیستم حمل و نقل برای اعماق فضا است که بسیاری از کارشناسان صنعت و فضانوردان آن را یک عامل تغییر در اکتشافات فضایی و آینده سفر‌های فضایی شامل گردشگری فضایی تجاری و تحقیقات بیشتر در حوزه هوافضا می‌نامند و به همراه موشک سوپر هوی آن، یک سیستم حمل و نقل کاملا قابل استفاده مجدد است که برای حمل خدمه و محموله به ماه، مریخ و مدار زمین طراحی شده است.

این پرتابگر قرار است برای جابه‌جایی مسافران و انجام مأموریت‌های فضایی استفاده شود.

 به گفته شرکت اسپیس‌ایکس، استارشیپ می‌تواند حداقل ۱۰۰ تن بار اندازه‌گیری کند و به هر سویی از زمین، دیگر سیارات و حتی به ایستگاه فضایی بین‌المللی برود. استارشیپ با استفاده از سوخت متان سیال و اکسیژن مجهز به دستگاهی است که از نظر بهره‌وری در سوخت نسبت به سیستم‌های قبلی فضاپیما‌ها بهبود چشمگیری یافته است.

علاوه بر راه‌اندازی پرتابگر استارشیپ شرکت اسپیس‌ایکس همچنین قصد دارد ۴۲ هزار ماهواره اینترنتی را در مدار زمین قرار دهد. این ماهواره‌ها، برای ایجاد یک شبکه ارتباطی جهانی و قابلیت ارائه اینترنت به تمام نقاط جهان به کار می‌روند. با افزایش تعداد ماهواره‌ها در مدار زمین، کیفیت و سرعت اینترنت در مناطقی که امکان دسترسی به آن وجود ندارد بهبود خواهد یافت.

به گفته جاناتان مک داول، اخترفیزیکدان، شبکه ماهواره‌ای استارلینک در حال حاضر از حدود ۵ هزار و ۲۳۰ ماهواره عملیاتی تشکیل شده است. 

 اسپیس‌ایکس در ۲۰۲۴ قصد دارد پرتابگر عظیم خود را راه‌اندازی کرده و شبکه ارتباطی استارلینک را به میزان قابل توجهی گسترش دهد و اینترنت با سرعت بالا را به تمام نقاط جهان ارائه دهد. با احراز موفقیت در این طرح‌های هیجان انگیز، اسپیس‌ایکس استراتژی برنامه‌های آینده خود را با موفقیت واقعی شکل خواهد داد.

انتهای پیام/

ارسال نظر